Fogszakorvosok által kifejlesztett termék.

Búvár Búvárkodás - Reduktor csutora  SUBEA - Búvárkodás
Búvár

Kétfajta sűrűségű szilikonos reduktor csutora víz alatti vadászathoz, fekete SUBEA

SUBEA
Palackos víz alatti vadászathoz a meglévő reduktor csutora cseréjére. Fogszakorvosok közreműködésével kifejlesztett, exkluzív kialakítású csutora. Kétfajta sűrűségű szilikon a fogíny és a szájpadlás kímélésére a kényelmesebb viselethez.
Decathlon
ig 2 990Ft %

Minimum

2 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
2 990Ft %
2 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8334357
TERMÉKELŐNYÖK
Univerzális méretek Az exkluzív kialakítású csutora megkönnyíti a reduktor megtartását.
Kényelmes csutora Kétfajta sűrűségű szilikon a fogíny kímélésére.
Könnyű összeszerelés / lebontás Szorítóbilinccsel minden reduktorhoz használható.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
SUBEA reduktorok exkluzív anatómiai csutorával. A fogszakorvosok közreműködésével kifejlesztett csutora rendkívül kényelmes használatot garantál az anatómiai kialakításnak köszönhetően. Exkluzív, az állkapcsok felépítésének megfelelő kialakításának, a szájpadlásnál lévő kis „szárnyaknak”, a nyelvtámasznak, a különböző vastagságú és sűrűségű (egy, vagy kettő) anyagoknak köszönhetően könnyű a szájban tartani.
Karbantartási javaslat Soha ne használon szénhidrogén alalpú vagy oldószeres termékeket a csutora vagy a reduktor tisztításához vagy kenéséhez. Ne használjon aerosolos termékeket, mert a hajtógáz megtámadhatja a műanyag felületet.
Termékjótállás A Subea-Tribord termékekre két év jótállás érvényes (az országban érvényben lévő jogi szabályozásnak megfelelően) a vásárlástól számított két évig és két év jótállás (az országban érvényben lévő jogi szabályozásnak megfelelően) vonatkozik a rejtett hibákból eredő meghibásodásokra. Termékeink sportolás céljából történő, nem professzionális használatra készültek. A jótállás nem terjed ki a nem megfelelő használat során bekövetkező ütések okozta károkra vagy a használatból eredő normál kopásra.
Milyen márka a SUBEA? A Tribord búvártermékek ezentúl SUBEA néven kerülnek forgalomba. A Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és apnoe merülés) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük.
Miért SUBEA? Ennek magyarázata: „SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Bővebb információért lásd: www.subea.com
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Szerkezet
100.00% Szilikon
Kezelési útmutató: Használat után tiszta vízben öblítse!. Dry in a dry and ventilated place.
Tárolás Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárolja! Hőtől és napfénytől védett száraz helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: Búvároktatóval ellenőriztesse a termék felszerelését.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Az összes reduktor fejlesztése során a DAN Europe független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel. *A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) egy nemzetközi orvosi és kutatási non-profit szervezet, mely a légzőkészülékes búvárok biztonsága és egészsége érdekében fejti ki tevékenységét.
Szakértőnk ajánlása Technikai partnerünk: a Decathlon által létrehozott Water Sports Center-ben található Planet Ocean (ötcsillagos PADI) búvárközpont (Hendaye, Franciaország). A búvárközpont egész évben SUBEA termékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkája segíti a SUBEA termékek fejlesztését. A termékfelelősökkel, a tervezőkkel és a mérnökökkel karöltve részt vesznek a termék kialakításában a fejlesztéstől kezdve a központ búvárainak (kezdő búvárok, leendő edzők) bevonásával végzett tartóssági tesztekig.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE