100%-osan vízhatlan és könnyű (10000 schmerber).

RAIN trail futó esőkabát

Terepfutóknak edzésre vagy versenyre esős időben. Összetevőjének és vízhatlan varrásainak köszönhetően 100%-osan vízhatlan kabát, ideális terepfutáshoz. Elfér a táska alján és megfelel a terepfutás legszigorúbb követelményeinek.

Szín : SÖTÉTKÉK

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8324528
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság Összetevőjének (Novadry membrán) és varrásainak köszönhetően 100%-ig (10000 schmerber) vízhatlan kabát. A kényelem érdekében az alja behúzható, így kevésbé áramlik be a hideg levegő.
Légáteresztő Membránjának (RET<6) köszönhetően légáteresztő.
Egyszerű tárolás A kabát a nagyobb kényelem érdekében 2 zsebbel rendelkezik. A jobb oldali „tokos” zsebbe teheti okostelefonját vagy kulcsát anélkül, hogy azok mozgás közben zavarnák Önt.
Láthatóság Fényvisszaverő elemek elöl és hátul.
Kapucni A kabát gallérba rejthető, tépőzárral rögzíthető kapucnival rendelkezik. Kinyitva szorítózsinórral a megfelelő méretűre állítható. Követi a fej mozgását. Félmerev napellenzőjének köszönhetően az eső nem folyik az arcába.
A kapucni egy ponton rögzíthető. A hátoldalán lévő gumipánttal egy mozdulattal behúzható.
Perem Széles gallérja óvja a nyakat, és véd az időjárási viszontagságoktól rossz idő esetén.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az esőkabátot laboratóriumi körülmények között és sportolás közben tesztelték különböző szinten teljesítő terepfutók segítségével. A tesztelők mindegyike szívesen viselte, mert terepfutás minden változatánál hatékony védelmet nyújtott az eső és a szél ellen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE