AUTODIDAKT
  • Szörfdeszka szállítása és tárolása Strand, szörf, sárkány - Puhafalú tetőcsomagtartó AUTODIDAKT - Hullámlovaglás, strandsportok
Ref. : 3227583
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Szörfdeszka szállítása és tárolása

Puhafalú tetőcsomagtartó 1 szörfdeszkához AUTODIDAKT

AUTODIDAKT
Decathlon
Segítségével a szörfdeszka könnyedén rögzíthető a tetőcsomagtartóra. Minden gépjárműhöz megfelelő tetőcsomagtartó, hevederrel rögzíthető. Figyelem, a sebesség nem haladhatja meg a 90 km/órát!

Termékelőnyök

Könnyű fel és leszerelés Az ajtókon és az utastéren áthúzva rögzíthető.

Műszaki információ

Kapacitás

2 shortboard egymásra téve vagy 1 longboard (lapos, 55 cm széles szivacs)

Felszereléssel kapcsolatos tanácsok

Fektesd a szivacsos részt a gépkocsi tetejére, majd húzd előre a hevedert, és a két nyitott ajtón keresztül vezesd át a sofőr és az elöl ülő utas feje mögött. Ugyanígy járj el a hátsó szivacs felhelyezésénél is. Fűzd a csatba, majd húzd meg a hevedert, és a fennmaradó hevedervéggel rögzítsd a deszkát. A csomagtartó felszerelése előtt nyisd ki az ajtókat (ha becsukott ajtó lehúzott ablakán keresztül rögzíted a csomagtartót, a későbbiekben nem fogod tudni kinyitni az ajtót)

Használati útmutató

Ne lépd át a 90km/h sebességet. Ne terheld túl a deszkákat. Rendszeresen ellenőrizd a hevederek tartását! Tartsd be a tetőcsomagtartón szállított terhekre vonatkozó előírásokat!

Használattal járó esetleges kellemetlenségek

Előfordulhat, hogy bizonyos sebességnél a deszkák rezegni kezdenek. Esős időben a vízcseppek a hevederen keresztül beszivároghatnak a gépjármű belső terébe.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Szíj
100% Poliészter
Korlátozott felhasználás: Ne lépd át a 90km/h sebességet. Hosszabb utazáshoz nem alkalmas.

Vélemények

Munkatársaink véleménye