Legjobbra értékelt
Zokni Stat 500, gyapjú, magas szárú, hőtartó
Zokni Stat 500, gyapjú, magas szárú, hőtartó
Zokni Stat 500, gyapjú, magas szárú, hőtartó
Zokni Stat 500, gyapjú, magas szárú, hőtartó

Zokni Stat 500, gyapjú, magas szárú, hőtartó

4 990 Ft
8588906

Szenvedélyes vadászcsapatunk ezt a nagyon meleg zoknit tervezte statikus vadászathoz, hogy lábadat 0 és 10°C között is melegen tartsa.

A leshelyen vagy hajtás közben télen? Nagyon fontos melegen tartani a lábadat, hogy koncentrálni tudj. Ez a merinó gyapjúból készült zokni segíteni fog, amíg a vadat várod.

Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Kényelem

A merinó gyapjú fonalak révén kényelmes és meleg.

Meleg

A Thermolite fonal és a gyapjú megtartja a testhőt.

Kopásállóság

Az ujjaknál és a saroknál megerősített, hogy még tartósabb legyen.

Jó tartás

Elasztikus a bokánál és a vádlinál, így nem csúszik le gyalogláskor.

A kellemetlen szagok megfékezése

A merinó gyapjú természetes módon megakadályozza a kellemetlen szagokat.

Technikai információ

Milyen körülményekhez ajánlott ez a magas szárú zokni?

Ezt a zoknit mérsékelt intenzitású, de rendszreres, statikus vadászathoz ajánljuk. A téli lesvadászatokon segít melegen tartani a lábadat. Ezt a zoknit 0 és 10°C közötti hőmérséklethez ajánljuk, de mivel mindenki különböző mértékben érzékeny a hidegre, az ajánlott hőtartomány személyenként változó.

Milyen összetevőkből áll?

Ez a zokni merinó gyapjú fonal felhasználásával készült nagyméretű hurkokkal a talpnál és a teljes lábszáron. E zónák között egy hurkolt, Thermolite szintetikus fonalat találunk, hogy megtartsa a láb hőjét, még nedvesen is. Az ujjaknál és a saroknál poliamid szállal megerősített a tartósság érdekében. A vádli, a boka és a rüszt elasztikus a jó tartás érdekében gyaloglás közben.

A merinó gyapjú előnyei

A merinó gyapjú szabályozza a testhőt és kivezeti a nedvességet. Tulajdonságai révén rendkívül kényelmes és puha. Emellett az anyag természetes módon csökkenti a kellemetlen szagokért felelős baktériumok elszaporodását. Aktív tevékenység és erős izzadás után a merinó gyapjú felszívja a test által termelt nedvesség nagy részét, megakadályozza a párolgást és lehetővé teszi a testhő megtartását. Így a kellemetlen hidegérzetet megakadályozza.

Miért válaszd a megfelelő méretű zoknit?

A lábméretnek megfelelő méretű zoknit kell választani, hogy elkerüld a gyűrődést: ha a zokni túl nagy, túl bő lesz az anyag a lábad körül és nem fogod magad kényelmesen érezni. Ha a zokni túl kicsi, a cipő belseje felé "húzódik", ami dörzsölést, fájdalmat vagy akár hólyagok kialakulását okozhatja a kirándulás végén.

Elasztán

Ez a magas szárú zokni 2% elasztánt tartalmaz a jó tartás érdekében a lábon. Azért használunk elasztánt, mert ez az anyag teszi lehetővé, hogy a zokni jól illeszkedjen a lábra és a helyén maradjon.

Hogyan mosd a merinó gyapjú zoknit?

Javasoljuk, hogy a merinó gyapjú zoknit mosógépben, 30°C-on mosd normál programon, a kívánt folyékony mosószerrel. Elfektetve hagyd száradni. Ne szárítsd szárítógépben, mert összemegy!

Zokni méretei

Méretek: 35/37 38/40 41/43 44/46 47/49
Szár magassága: 36 cm 37 cm 38 cm 39 cm 40 cm

Koncepció és technológia

Összetétel

Zokni 50% Gyapjú, 31% Poliamid, 18% Polietilén-tereftalát (PET), 1% Elasztán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Fénytől és nedves helyektől védett helyen tárolandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

Nyílt lángtól tartsd távol!

TESZTEK

2-6 órás vadászatok során teszteltük, hogy a legmagasabb igényeket is kielégítse és optimális kényelmet nyújtson.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
5,58 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: E
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet