Vadászmellény 520 Light V2, légáteresztő, barna

17 990 Ft

8588849

Apróvad vadászatához tervezett mellény száraz időre. Könnyű és elősegíti a légáramlást a lézervágott lyukakon és a mesh anyagon keresztül.

Meghallgattuk a felhasználók visszajelzéseit az 520-as vadászmellényről. Most egy második verziót kínálunk neked. Kialakításának átdolgozása révén légáteresztőbb és kényelmesebb lett.

Szín:

Sötétbarna / Sötétbarna

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Könnyű súly

615 g az L-es méret.

Izzadság-elvezetés

Lézervágott mikrolyukak elöl és a háton a légáramláshoz.

Tartós használat

Megerősített szövet a vállon a fokozott védelem érdekében a súrlódással szemben.

Sokoldalúság

Egyszerűen tisztítható vadzseb, 2 kulacstartó zseb, 2 csat a távirányítónak.

Zsebek

2 külső zseb + 2 cipzáras belső zseb + vadzseb hátul.

Leírás

Egy mellény, amin a visszajelzések és vélemények alapján javítottunk

Ez az 520-as légáteresztő vadászmellény a korábbi modell javított verziója, de ugyanazzal a névvel. A korábbi modellről egyöntetű vélemények születtek annak súlyáról és praktikus kialakításáról (megerősítések, vadzseb, kulacstartó zsebek). Néhányan azonban visszajelzést adtak a nem megfelelő légáteresztő képességéről és a vadzseb térfogatáról (túl kicsi). Csapataink ezután figyelembe vették az észrevételeket és megvizsgálták, hogyan javítsanak a mellényen és megalkossák ezt az új modellt.

A 2. verzió 1. számú előnye: Izzadság kivezetése a lézervágott lyukaknak köszönhetően

A mesh anyag és a lézervágott lyukak elöl és a háton elősegítik a levegő keringését és a szellőzést. Csökkenti a túlzott a hőérzetet. Ezen kívül megváltoztattuk a mellény fő összetételét az új modellben, és egy kopásállóbb anyaggal helyettesítettük. Tesztjeink során egy gép 40 000 fordulatot tett a szöveten, mielőtt az kopni kezdett.

A 2. verzió 2. számú előnye: egy mellény új szabásvonallal, ami szabad mozgást biztosít

Kényelmesen mozoghatsz, gyalogolhatsz és lőhetsz benne. Szabását átdolgoztuk: csökkentettük a hosszát elöl és hátul, valamint úgy dolgoztuk át, hogy jobban eloszlassa a súlyt az elülső és a hátrésze között, így kényelmesebbé vált a viselete.

A 2. verzió 3. számú előnye: Funkcionális és praktikus mellény nagyméretű zsebekkel

Ez a vadászmellény 2 nagyméretű zsebbel rendelkezik elöl, amelyek nyomópatenttel zárhatók. 3 az 1-ben zsebek: belül egy cipzáros zseb és egy lőszertartó zseb található 6 db lőszer számára mindkét nagy méretű zsebben. Így kényelmesen szállíthatsz benne 12 db lőszert. Minden zsebe lehetővé teszi az eszközök és a dokumentumok rendszerezett tárolását. Valamint 2 kulacstartó zseb is található rajta.

A 2. verzió 4. számú előnye: Vadzseb megnövelt térfogattal

A hátsó vadzsebet teljes mértékben tervező vadászaink dolgozták ki: két oldalsó cipzárral zárható el a tartalma, megkönnyítve a hozzáférést. Emellett megnöveltük a térfogatát a korábbi 520-as modellhez képest.

Az öv extra előnye

Korán reggel, amikor vadászni indulsz, mindent harmat borít. És ezeket a vízcseppeket a mellény magába szívhatja, amikor átvágsz a sűrű növényzeten. Ennek a megfigyelésnek az alapján vízlepergetővé tettük a mellény anyagát (úgy, hogy a vízcseppek legördüljenek róla), valamint a belső zsebeit megvédtük egy speciális, nedvességtől védő anyaggal annak érdekében, hogy biztonságosan tárolhasd benne az eszközeidet.

Súly

S-es méret: 0,575 kg
M-es méret: 0,600 kg
L-es méret: 0,615 kg
XL-es méret: 0,630 kg
2XL-es méret0,645 kg
3XL-es méret0,670 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 78% Poliamid, 22% Poliuretán Váll anyaga 72.4% Poliuretán, 27.6% Polietilén-tereftalát (PET) Másodlagos bélés 100% Poliamid Gumis pánt 57% Polietilén-tereftalát (PET), 43% Gumi

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó!

Használatra vonatkozó korlátozások

Nyílt lángtól tartsd távol!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Vadászmellény 520 Light V2, légáteresztő, barna
Vadászmellény 520 Light V2, légáteresztő, barna
Vadászmellény 520 Light V2, légáteresztő, barna

Vélemények

Betöltés...