DECATHLON

Sportmelltartó, közepes tartás, úszóhát kialakítással

3990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8817691

Mozogj annyit, amennyit csak szeretnél, úgy, hogy közben nem tapad rád a ruha az nedvességtől. Mozogj, ahogy szeretnél sporttopod úszóhátrészének köszönhetően, ami elősegíti mozdulataid szabadságát.

Szín: fekete

 • XS Nem elérhető
 • S Nem elérhető
 • M Nem elérhető
 • L Nem elérhető
 • XL Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartás

  Közepes tartás, közepes terhelésű sportokhoz (pl. kerékpározás, túrázás).

  Izzadság-elvezetés

  Légáteresztő anyaga szárazon tart játék közben.

  Szabad mozgás

  Úszóhát kialakítás, ami szabadon hagyja a lapockát a korlátlan mozgáshoz.

  Leírás

  Milyen típusú tevékenységekhez alkalmas ez a melltartó?

  Ennek sportmelltartónak a tartását közepes erősségűként hagyták jóvá. Így minden közepes intenzitású sporttevékenységhez hordható: kerékpározáshoz, túrázáshoz, edzőterembe, tánchoz, görkorcsolyázáshoz, síeléshez stb.

  Hogyan tart szárazon ez a sportmelltartó, erős izzadás esetén is?

  A mozgás izzadással jár. Ugyanakkor izzadságtól nedves ruhában edzeni nem túl kellemes.
  Annak érdekében, hogy edzés közben is száraz maradhass, szintetikus anyagot választottunk ehhez a melltartóhoz. Ennek az anyagnak nagy előnye, hogy elvezeti az izzadságot és gyorsan szárad. Így annyit edzhetsz, amennyit szeretnél, anélkül, hogy aggódnod kellene az izzadságfoltok, vagy az átnedvesedett ruházatod miatt.

  Hogyan könnyíti meg a sportolást ennek az úszóhátú melltartónak a kialakítása?

  Akár táncolsz, akár teremben edzel, kerékpározol vagy túrázol, fontos, hogy a végtagjaid szabadon mozoghassanak. Ezért terveztük ezt a sportmelltartót úszóhátrésszel. Ez azt jelenti, hogy lapockád szabadon marad, és karodat is teljes mozgásterjedelemben és kényelmesen tudd mozgatni.

  Miért fontos a mellek védelme edzés közben?

  Sportolás közben a mellek igénybevétele sokkal jelentősebb, mint a mindennapi életben. Érzékenyek, és szinte teljes egészében csak a bőr tartja őket. Mérettől és életkortól függetlenül rázkódnak mozgások, ugrálás közben. Így a tevékenység intenzitásától függően a saját súlyuknak akár az ötszörösét is nyomhatják. A sportmelltartó biztosítja számukra a szükséges tartást, kényelmet és védelmet. Megvédi őket az ütődésektől, a fájdalomtól és a korai megereszkedéstől.

  Milyen szintű tartást nyújtanak a Decathlon sportmelltartók?

  Az egyes modelleket laboratóriumainkban validáljuk egy teszt segítségével, ami a mell gyorsulásának csökkenését méri sporttevékenység közben. Az eredményeket 1-től 5-ig terjedő skálán osztályozzuk: 1 a könnyű, 3 a közepes, 5 az erős tartást jelenti.

  Milyen sporthoz milyen melltartót válassz?

  A sporttopok tartáserősségét az adott sportághoz kell igazítani. Melltartóink 3 csoportba sorolhatók tartáserősségük szerint. - 1. szint: enyhe tartás olyan tevékenységekhez, melyek kíméletesek a mellhez (pilates, nyújtás, erőfejlesztés)
  - 3. szint : közepes tartás olyan tevékenységekhez, amelyek mérsékelt, nem ismétlődő rázkódással járnak (fitnesz,tánc, kardió edzés)
  - 5. szint: erős tartás olyan tevékenységeknél, melyek intenzív mozgással járnak (hiit, futás, tenisz, csapatsportok, lovaglás).

  Hogyan lehetsz biztos abban, hogy a sportmelltartód mérete megfelelő?

  A testalkatodhoz illő melltartóméret fontos a megfelelő mértékű tartás és kényelem biztosításához. A kiválasztásához bátran használd online mérettáblázatunkat, ami a méretválasztó ablak felett található.

  Hogyan terveztük a Decathlon sportmelltartókat?

  A Decathlon melltartóit szakértői csapatunk tervezi, a kényelem optimalizálását és az egészségügyi problémák kiküszöbölését szem előtt tartva. Nem használunk merevítőket a kidörzsölődés és a nyirokcsomókra gyakorolt nyomás elkerülése érdekében. A mellbimbó területén minimalizáljuk a varrásokat az irritációk kockázatának csökkentése érdekében. Továbbá a kényelem biztosítása és az irritáció elkerülése végett előnyben részesítjük azokat az anyagokat, amelyek segítik a verejték párolgását.

  Hogyan tisztítsd a sportmelltartódat?

  Sporttopjainkat intenzív sportoláshoz terveztük, ezért gyakran moshatók.
  Azt tanácsoljuk, hogy ne mosd 30 °C-nál magasabb hőmérsékleten, és külön kapható mosóhálóban tedd a gépbe(modellkód:8505236).
  Ajánlott folyékony mosószert használni por helyett, és kerülni az öblítő- és lágyítószerek használatát, mivel ezek károsíthatják a szövetek légáteresztő tulajdonságát.
  Ne szárítsd szárítógépben.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.131 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag: 28.0% Elasztán, 72.0% Poliészter Elasztikus: 9.0% Elasztán, 91.0% Poliészter

  Tesztek

  Tartás:
  Tartását a Decathlon laboratóriumában tesztelték és hagyták jóvá. Ennek során a mell elmozdulásának mértékét vizsgálták. Minden méretet egyedileg teszteltek.Izzadság-elvezetés:
  Az izzadság-párologtatási tesztet minden anyagon laboratóriumban végezzük el, hogy ellenőrizzük, a szövet felszívja-e a nedvességet, megfelelően kivezeti-e azt a belsejéből a külső felületére, illetve elvezeti-e.Mosás: A mosási és szárítási tesztek garantálják a forma és a szín megtartását.

  Jóváhagyta


  Ezt a terméket a DECATHLON laboratóriumában tesztelték, ahol hitelesítették tartósságát. Ezután egy tesztcsoport kipróbálta sporttevékenység közben (protokoll szerinti használati teszt), hogy igazolja a kényelmét. A tesztelők ezután 6 hónapon keresztül folytatták a hosszú távú tesztelést, hogy vizsgáztassák a terméket.

  Karbantartási tanácsok

  Vasalás legfeljebb 200°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 70°C. - Normál kezelés.

  Professzionális száraz tisztítás tetraklór-etilénnel és az F szimbólummal szemben felsorolt összes oldószerrel. - Normál kezelés.

  Vasalás legfeljebb 150°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Nagyon mérsékelt kezelés.

  Vélemények