Ecodesign
Sportmelltartó fitneszhez 100-as, enyhe tartás, fekete
Sportmelltartó fitneszhez 100-as, enyhe tartás, fekete
Sportmelltartó fitneszhez 100-as, enyhe tartás, fekete
Sportmelltartó fitneszhez 100-as, enyhe tartás, fekete
Sportmelltartó fitneszhez 100-as, enyhe tartás, fekete

Sportmelltartó fitneszhez 100-as, enyhe tartás, fekete

2 990 Ft

8484547

Ezt a sportmelltartót enyhe terhelésű edzéshez terveztük: izomerősítéshez, kímélő tornához, nyújtáshoz, pilátes-hez.

Poliészterből készült a maximális kényelem érdekében: nagyon puha, elvezeti az izzadságot. Ez a sportos kinézetű sportmelltartó alapdarab a fitnesz ruhatáradban!

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tartás

Közepes tartás: 16%-kal csökkenti a mell rázkódását* az enyhe rázkódással járó mozgásnál.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart.

Állítható

Nem méretre állítható melltartó.

Rugalmas anyag

Elasztán tartalmú anyaga kényelmes mozgást biztosít.

Alakformáló

Kivehető szivacsbetéttel ellátott melltartó a teltebb dekoltázsért.

Leírás

Rugalmas kosarába habszivacs párna helyezhető.

A melltartónak rugalmas, merevített kosár nélkül készült. Az erre a célra kialakított kis nyíláson keresztül tehetsz bele habszivacs párnát.

A sportmelltartó megfelelő gyenge rázkódással járó sportokhoz

A 100-as sportmelltartó ideális enyhe rázkódással* járó fitnesz sportokhoz, mint a pilátesz, a streching vagy az izomerősítés. A tartási szintje különösen kis mellekhez megfelelő. Az erre a célra kialakított kis nyíláson keresztül tehetsz bele habszivacs párnát. *16%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval (közepes rázkódással járó mozgás során).

A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja a mellek védelme érdekében

Sportolás közben a törékeny és szinte kizárólag a bőr által tartott mellek sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a mindennapi életben. A kosártól vagy az életkortól függetlenül mozognak és rázkódnak és az intenzitástól függően súlyuk akár ötszöröse is terhelheti őket. A sportmelltartó megfelelő tartást és kényelmet biztosít a melleknek fitnesz közben. Megvédi azokat a rázkódástól, a fájdalomtól és az idő előtti megereszkedéstől.

A megfelelő tartás kiválasztása:ne legyen túl erős és ne legyen túl gyenge!

Sportolás közben nyúlik a bőr és a szalagok. Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartást a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a mellet, ugyanakkor megőrizzük természetes mozgását.

Három különböző tartás az általad végzett sporttól függően

Melltartóink 3 csoportba oszthatók tartás szerint, különböző sporttevékenységekhez: alacsony tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilatesz, nyújtás, izomerősítés) ; közepes tartás olyan tevékenységeknél, amelyek mérsékelt és nem ismétlődő rázkódással járnak (fitnesztánc, kardió edzés...) ; erős tartás olyan tevékenységeknél, amelyek intenzív mozgással járnak (step pad, futópad, trambulin... ).

Hogyan válassz megfelelő méretű melltartót?

A sportmelltartó mérete igazodik a testalkatodhoz, így tartást és kényelmet biztosít a mellkasnak.A választáshoz mérd le a mellkasod körméretét mérőszalaggal (melltartó viselése nélkül): állj szemben a tükörrel, függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá, vezesd a mérőszalagot végig a mellkason, anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet, Keresd meg a kapott számot a mérettáblázatban!

Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?

A Domyos melltartókat sportolói csapatunk úgy fejlesztette, hogy megfelelő kényelmet biztosítanak, és segítsenek megelőzni az egészségügyi problémákat. Nem használunk merevítőt (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja), a lehető legkevesebb varrást alkalmazzuk (a mellbimbót nem irritálja), izzadság-elvezetést segítő anyagokat használunk (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).

Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?

Valamennyi termékünket laboratóriumokban teszteljük melltartási teszttel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük).* Besorolásuk 1-5-ig terjedő skálán történik. 1-es: mérsékelt, 3-as: közepes, 5-ös erős tartás. *A Domyos fitnesz sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók (10%-kal az 1-es, 50%-kal az 5-ös szintű).

A Decathlon termékek tesztelési folyamata

Igen, természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk a kényelmes, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, és azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket edzés közben. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket.

A Domyos elkötelezte magát a bolygó védelme iránt

A termékbe 70%-ban újrahasznosított poliésztert építettünk be. Mit jelent ez?A termék tervezésekor a technikai jellemzőkön kívül figyelembe vettük a termék környezeti hatását is. Röviden:a poliészter fonal kőolajból készül. Az újrahasznosított poliészter használatához feldolgozzuk, átalakítjuk a kidobásra szánt termékeket, mint pl. az anyaghulladék vagy a műanyag palackok, ahelyett, hogy új kőolajforrásokat használnánk fel. Így már jobban hangzik, igaz?

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 84% Polietilén-tereftalát (PET), 16% Elasztán Bélés 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Elasztán Hát anyaga 82% Polietilén-tereftalát (PET), 18% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Javasoljuk, hogy a mosásnál vedd ki a habszivacs betétet a melltartóból. Javasolt külön mosni egy mosózsákban.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Videók

Vélemények

Betöltés...