KALENJI

Sportmelltartó, erős tartás - Confort

9990 Ft
Ref. : 965355

Úszóhát kialakítása szabadon hagyja a lapockákat, így kedved szerint sportolhatsz, és élvezheted a mozgás örömét. Azsúrozott anyagból készült hátrésze segít kivezetni az izzadságot.

Szín: fekete

 • XS AB Nem elérhető
 • S AB Nem elérhető
 • S CD Nem elérhető
 • M AB Nem elérhető
 • M CD Nem elérhető
 • L CD Nem elérhető
 • XL CD Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartás

  Fokozott tartás az erős rázkódással járó sportokhoz.

  Szabad mozgás

  Úszóhát: a lapocka szabadon marad.

  Izzadság-elvezetés

  Az azsúrozott anyagból készült hátrész elvezeti az izzadságot.

  Állítható

  3 pozíciós hátsó kapocs.

  Leírás

  Milyen sportokhoz megfelelő ez a láthatatlan, erős tartású sportmelltartó?

  Ez a sportmelltartó fokozott tartása révén kényelmes viselet olyan erős rázkódással járó sportokhoz, mint a HIIT, a kardióedzés, a body attack, a lovaglás, a trambulinozás stb.

  Miért könnyű mozogni a láthatatlan, erős tartású sportmelltartóban?

  Az olyan tevékenységeknél, mint az aerobic vagy a trambulin, fontos, hogy szabadon mozoghassunk. Ez a mozgásszabadság pedig a megfelelő ruházat kiválasztásán is múlik.
  Ezért ezt a sportmelltartót úszóhát kialakítással álmodtuk meg.A lapockák így szabadon vannak, ami megkönnyíti a kar mozgását.

  Hogyan segít az izzadtság kivezetésében ez a láthatatlan, erős tartású sportmelltartó?

  Sportolás közben mindent beleadsz, így elkerülhetetlen, hogy megizzadj. Ugyanakkor nem feltétlenül kellemes érzés edzés közben vagy után, ha csorog rólunk a víz. Ezért egy olyan részletet adtunk ehhez a sportmelltartóhoz, amely segít kivezetni az izzadságot. A háton lévő anyag azsúrozott, jól szellőzik, így hosszabb ideig szárazon maradhatsz.

  Miért állítható ez a láthatatlan, erős tartású sportmelltartó?

  A 3 pozíciós hátsó kapcsoknak köszönhetőn a mellkas méretére állítható.Így még kényelmesebb edzés közben.

  Miért olyan diszkrét ez a láthatatlan, erős tartású sportmelltartó?

  Ez a sportmelltartó 2 vékony, puha szivacsbetéttel optimális kényelmet, extra tartást nyújt és megvédi a melleket az ütésektől. Továbbá a hegesztett varrások lapos felületet biztosítanak.Mindez elősegíti, hogy a sportmellatrtó diszkrét maradjon a ruha alatt.

  Miért elengedhetetlen védeni a melleket sportolás közben?

  Sportolás közben a sérülékeny és szinte kizárólag a bőr által tartott mellek sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a mindennapi életben. A kosártól vagy az életkortól függetlenül mozognak és rázkódnak és az intenzitástól függően súlyuk akár ötszöröse is terhelheti őket.A sportmelltartó megfelelő tartást és védelmet biztosít: megvédi a melleket a rázkódástól, a fájdalomtól és az idő előtti megereszkedéstől.

  Hogyan kell kiválasztani a megfelelő tartást?

  Sportolás közben a mellek olyan igénybevételnek vannak kitéve, amely a szövetek megnyúlásához vezethet.Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet.Ugyanakkor hosszú távon a túlzott tartás is káros lehet.A tartást a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni.A cél, hogy óvjuk a mellet, ugyanakkor megőrizzük természetes mozgását.

  Mi alapján történik a Decathlon sportmelltartók tartásának besorolása?

  A sportmelltartók tartását laboratóriumunkban, a mell mozgását vizsgáló tesztekkel ellenőrizzük: a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük. Besorolásuk 3 szinten történik:1-es: enyhe, 3-as: közepes, 5-ös: erős tartás.

  Melyik sporthoz milyen tartás válasszak?

  A sportmelltartót az adott sporttevékenységhez kell kiválasztani.Melltartóink 3 csoportba oszthatók:
  - 1-es szint: alacsony tartás olyan tevékenységekhez, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilates, nyújtás, izomerősítés);
  - 3-as szint: közepes tartás olyan tevékenységekhez, amelyek mérsékelt rázkódással járnak (tánc, aerobic, kardió edzés);
  - 5-ös szint: erős tartás olyan tevékenységekhez, amelyek intenzív mozgással járnak (step pad, futópad, trambulin).

  Hogyan válassz megfelelő méretű sportmelltartót?

  A mell tartásának és kényelmének biztosítása érdekében fontos a megfelelő méretű melltartó kiválasztása, amely megfelel a testalkatodnak.Ehhez kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:
  - Állj szemben a tükörrel;
  - Függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá;
  - Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason;
  - Anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet;
  - Használd online kalkulátorunkat az optimális pontosság érdekében.

  Hogyan készülnek a Decathlon sportmelltartók?

  A Decathlon sportmelltartókat sportolói csapatunk úgy fejlesztette ki, hogy megfelelő kényelmet biztosítsanak, és segítsenek megelőzni az egészségügyi problémákat.Nem használunk merevítőt, hogy elkerüljük a sérüléseket, és ne nyomja a nyirokcsomókat.A lehető legkevesebb varrást alkalmazzuk, így a mellbimbót nem irritálja.Izzadság-elvezetést segítő anyagokat használunk, ami növeli a kényelmet, és jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét.

  Hogyan kell mosni ezt a láthatatlan, erős tartású sportmelltartót?

  Intenzív igénybevételre terveztük, így ez a sportmelltartó jól bírja a mosást. Helyezd mosózsákba (termékkód: 8505236) és max. 30°- on mosd ki.Folyékony mosószerrel mosd! Ne használj mosóport és öblítőszert sem, hogy megőrizd az anyag légáteresztő képességét. Ne szárítsd szárítógépben!A sportmelltartó élettartamának meghosszabbításához kövesd tanácsainkat.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.101 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag: 21.0% Elasztán, 79.0% Poliamid Fő bélés: 28.0% Elasztán, 72.0% Poliamid Belső anyag: 24.0% Elasztán, 76.0% Poliamid Másodlagos bélés: 100.0% Poliamid Kosár: 100.0% Poliuretán Hátsó pánt: 20.0% Elasztán, 80.0% Poliamid Kapocs és hurok: 14.0% Elasztán, 66.0% Poliamid, 20.0% Rozsdamentes acél Nem tartalmaz elasztikus anyagot: 85.0% Poliamid, 15.0% Akrilnitril-butadién-sztirol Ferde pánt: 100.0% Poliamid

  Tesztek

  TARTÁS: a sportmelltartók tartását a Decathlon csoport laboratóriumában, a mell mozgását vizsgáló tesztekkel ellenőriztük és hagytuk jóvá. Minden méretet külön-külön teszteltünk.
  MOSÁS: a mosási próbák garantálják szín- és formatartását.

  Jóváhagyta

  A termék tartását női tesztelők tesztelték a DECATHLON laboratóriumában.Ezután női tesztelők egy csoportja kipróbálta edzőtermi erősítés során (protokoll használati teszt), hogy bizonyítsák a sportmelltartó kényelmét sporttevékenység közben.Ezután 6 hónapon át folytatták a termék tesztelését, így bizonyítva annak tartósságát.

  Karbantartási tanácsok

  Vasalás legfeljebb 200°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 70°C. - Normál kezelés.

  Professzionális száraz tisztítás tetraklór-etilénnel és az F szimbólummal szemben felsorolt összes oldószerrel. - Normál kezelés.

  Vasalás legfeljebb 150°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Nagyon mérsékelt kezelés.

  Vélemények