Legjobbra értékelt
Putting szett
Putting szett
Putting szett
Putting szett
Putting szett
Putting szett
Putting szett

Putting szett

5 490 Ft
8489473

Azok számára terveztük ezt a putting szettet, aki otthon, egyedül vagy többedmagukkal szeretnek edzeni vagy golfozni.

Putting green-né alakítani a lakást? A labdák, amelyek ugyanúgy gurulnak, mint az igazi green-en, és a bordázott lyuk a valódi golfozás érzését és élményét nyújtja otthoni környezetben.

Szín: Fekete / Világoszöld
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Könnyen elsajátítható

A labda ugyanúgy gurul a kemény felületen, mint az igazi green-en.

Átmérő

A lyukba csak azok a labdák esnek, amelyek a valódi green-en is begurulnának.

Ütéscsillapítás

Golfozz otthon! Kialakításánál fogva a labda nem tesz kárt a berendezésben.

Kis csomagméret

A szett könnyen visszahelyezhető a kisméretű, helytakarékos dobozba.

Láthatóság

Három különböző szín segíti az egyes játékosok labdáinak beazonosítását.

Technikai információ

GOLFOZÁS OTTHON

A „Golf at Home” termékcsaládot azzal a céllal hoztuk létre, hogy otthon is átélhesd a golfozás minden élményét. Felfedezni, játszani és fejlődni. Termékeinkkel az otthonod kényelmében élvezheted a golfozás örömét.
A Putting szett segítségével igazi Putting Green-t alakíthatsz ki a lakásodon belül.

EGY LABDA, AMELY UGYANÚGY GURUL A LAKÁSBAN, MINT A GREEN-EN.

Annak érdekében, hogy a green-en guruló labdákhoz hasonló sebességű labdát kínáljunk, egy valódi golflabda magot poliuretán habszivaccsal vettünk körül, létrehozva ezt a labdát. Eredmény: behoztuk a green-t az otthonodba. Ráadásul, a puha borítású labda csendesen gurul, nem zavarja az otthon nyugalmát és a berendezési tárgyakban sem tesz kárt.

BORDÁZOTT PEREMŰ LYUK OLYAN LABDÁKHOZ, AMELYEK ÚGY REAGÁLNAK, MINT A VALÓDI GREEN-EN

Ahhoz, hogy a green-en való golfozás élményét az otthonodba hozzuk, egy bordázott peremű lyukat hoztunk létre, ahová csak azok a labdák esnek, amelyek a valódi green-en is begurulnának. Például a túl gyors labda „átrepül” a lyuk felett. Továbbá, a lyuk ugyanúgy 360°-ban megjátszható, mint az igazi pályaszakaszon. Végül, a kétféle anyagból készült lyuk rugalmas bordázata a belső környezetnek megfelelően reagál:például, ha rálépsz, a lyuk kerek marad és a bordák természetes módon behajlanak.

FEDEZD FEL A PUTTING SZETTET ÉS SZEREZZ TAPASZTALOT A GOLFOZÁSBAN!

A labdák és lyuk a valóságnak megfelelően viselkednek. A Putting szett segítségével kialakíthatsz egy saját putting pályaszakaszt a lakáson belül. A labdák három színbe készültek, természetesen nem csak a gyakorláshoz és a gurítás kidolgozásához a green-en, hanem a szórakozáshoz, a családi vagy baráti golfozás öröméért is, lehetővé téve az egyes játékosok számára a labdáik beazonosítását. Például bedobhatod középre a lyukat és máris indulhat a golfozás green-en, bárhol a lakásban.

MIBŐL IS ÁLL A PUTTING SZETT?

A 3 labdából és 1 lyukból álló putting szett könnyen elhelyezhető a dobozban. A klasszikus golflabdákhoz hasonlóan a labdák átmérője 4,3 cm. A lyuk átmérője 19 cm, a bordák alsó széle 7 mm, a felső széle 2,3 cm magasan helyezkedik el. Végezetül, a putting szett 1851577 szám alatt került szabadalmi bejegyzésre Franciaországban és a nemzetközi szabadalmi kérelem elbírálása most van folyamatban.

NÉHÁNY SZÓ ARRÓL, HOGYAN KÉSZÜLT A PUTTING SZETT

A termékhez eredendően kapcsolódik egy kérdés. Hogyan használható otthoni környezetben? Így hát annak érdekében, hogy a golfozás élménye és érzése az otthonokba is eljusson, öt főből álló tervezőcsapatunk számos tanulmányt készített, megannyi golfozó tapasztalatát gyűjtötte egybe, több tucatnyi prototípust hozott létre és tesztek sorát végezte el a gyakorlatban… azaz a lakótérben. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy olyan valósághű terméket kínálunk, amely házhoz viszi a golfozás örömét.

Befejezésül néhány tanács

Guillaume, az Inesis termékmenedzsere mondja a putting szettről: „A golfozásban, óhatatlanul, a legnagyobb ütések okozzák a legizgalmasabb érzést, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy egy ütés, bármilyen hússzú legyen is, egy pontot ér. A tanácsom az, hogy ne feledkezzünk meg a gurítás kidolgozásáról sem, ami nagymértékben megtérül. A putting szett a golf iránti szenvedély megosztásának eszköze, amellyel társaságban, szórakoztató módon és szinte észrevétlenül lehet edzeni.”

Inesis koncepció

Azon munkálkodunk, hogy termékeink a használat során megfeleljenek az elvárásoknak. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaitoknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.

Koncepció és technológia

Összetétel

Szerkezet 80% Újrahasznosított polipropilén (PP), 20% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Labda 50% Gumi (BR), 50% Habosított poliuretán

Használatra vonatkozó korlátozások

A labda kizárólag putterrel használható.

Jóváhagyta

A termékek értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és minősítéseket, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. A putting szettel kapcsolatos vásárlói értékeléseket az alábbiakban megtekintheted, mi több, saját véleményedet is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termékeink fejlesztésében.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek