Pulzusmérő öv - GARMIN HRM PRO+

49 990 Ft

Hozd ki a legtöbbet az edzéseidből!

A HRM-Pro Plus pulzusmérő öv bel- és kültéren is ugyanolyan pontos adatokat szolgáltat, amelyekre szükséged van, ha túl szeretnéd lépni a határaidat és elérni a céljaidat.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Az eredmények mérése

Rögzíti a futás dinamikáját (lépéselemzés).

Edzésprogram

Ütem- és távolságadatokat továbbít az órádra.

Szinkronizálhatóság

ANT+® és BLUETOOTH® Low Energy technológiák. Kétféle adatátvitel.

Víz- és porállóság

50 m-ig.

Leírás

Mérések

Rögzíti a futás dinamikáját (lépéselemzés)
Rögzíti az elégetett kalóriákat, hány percig tartott az intenzív mozgás és a pulzusszámot egész nap.

Személyre szabott tanácsadás

Ütem- és távolságadatokat továbbít az órádra.

Csatlakozás

Az ANT+® és a BLUETOOTH® Low Energy technológiákat használó, kettős adatátvitel pontos pulzus- és teljesítményadatokat továbbít valós időben a Garmin okosórákra és kerékpár computerekre, a kompatibilis fitneszgépekre, a Tacx® edzésprogramoknak és más alkalmazásoknak.

Pontos mérés

Rögzíti az elégetett kalóriákat, hány percig tartott az intenzív mozgás és a pulzusszámot egész nap.

Running dynamics (lépéselemzés)

A HRM-Pro Plus öv rögzíti a futás dinamikáját, beleértve a függőleges irányú oszcillációt, a talajérintési időt, a lépéshosszt és a függőleges arányt, hogy segítsen javítani a technikán, és Garmin-kompatibilis sportórádon beállítani a futásteljesítményt.

Beltéri edzés

A beltéri vagy a futópadon végzett futásokhoz ez a pulzusmérő továbbítja a tempó- és távolságadatokat kompatibilis Garmin okosórádra és a BLUETOOTH Low Energy-n keresztül, így bárhol edzel, megtekintheted a szükséges adatokat.

Adatok tárolása és szinkronizálása

Ha órád hatótávolságán kívül tartózkodsz, például úszás közben, a HRM-Pro Plus tárolja az adatokat, és elküldi a kompatibilis Garmin okosórádra, miután befejezted sporttevékenységét.

Garmin aktivitásmérő óra

Edzés vagy játék közben a pulzusmérő egész nap rögzíti az elégetett kalóriákat, az intenzív mozgással töltött perceket és a pulzusszámot. Minden Garmin eszközt frissít a Garmin Connect™ alkalmazáson és a TrueUp™ funkción keresztül.

Kényelmes öv

Ez a könnyű pulzusmérő kényelmes, beleilleszkedik a puha pántjába. Nyugodtan adj bele mindent, a HRM-Pro Plus nem fog zavarni.

Vélemények

Betöltés...