Női úszódressz, Taïs Ethn, egyrészes, fekete

8 490 Ft

8546338

Kezdő úszók számára tervezett egyrészes úszódressz, akik szeretnék kiélvezni a víz jótékony hatásait.

Magabiztosan szeretnél úszni? H alakú hátával és széles pántjaival ez az úszódressz a helyén marad úszás közben, a kivehető betétekkel ellátott belső melltartója alkalmazkodik az igényeidhez.

Szín:

Fekete / Lila

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Klórral szembeni ellenállás

Maximum 100 óra használat: alkalmankénti használatra ajánlott.

Jó tartás

H alakú hátrész, széles pántok és bevarrt melltartó kivehető szivacsbetétekkel.

Leírás

Használat

Kezdő úszó: A kezdő úszóknak a helyes úszótechnika elsajátításához kényelmes úszódresszre van szükségük. Aki így úszik, a víz egészségre és közérzetre gyakorolt jótékony hatása miatt szeret a vízben mozogni. A Nabaiji úszódresszek és -nadrágok széles választékát kínálja nekik, melyeket testalkattól függetlenül bárki viselhet.

Tartás

Bevarrt melltartóval és kivehető szivacsbetétekkel rendelkezik.

Fazon

H alakú hátrész : fontos, hogy az úszódressz legyen kényelmes, hogy szabadon, kellemetlenségek és sérülések nélkül úszhass.
Éppen ezért, a hát kialakításának fontos szerepe van az úszódressz kiválasztásakor. A H alakú hátrésznek köszönhetően az úszódressz nagyon jól tart, így nyugodtan mozoghatsz. Nagyobb méretnél ideális, mert a csípőnél könnyebben felvehető az úszódressz.

Anyag

Rendszeres uszodai használat esetén az úszódresszek a klór roncsoló hatásának vannak kitéve. Az elasztán, amely rugalmassá és kényelmessé teszi az anyagot, érzékeny a klórra. Ez az anyag tökéletes választás, ha alkalomszerűen úszol. Intenzív és rendszeres úszáshoz 100% poliészter anyagot ajánlunk.

Korlátozott felhasználás

HASZNÁLATA CSÚSZDÁN NEM AJÁNLOTT!

Miért nincs higiéniai matrica az úszódresszben?

2022-től minden Decathlon által tervezett női úszódressz műanyag higiéniai matrica nélkül készül. Ha minden matricát egymás után ragasztanánk, 940 km hosszú műanyag szalagot kapnánk minden egyes évben!
Döntésünket a bolygónk védelme és a műanyagok gyártásának csökkentése érdekében hoztuk meg.
Legyen ez a felelősségvállalás egy közös elköteleződés, és kérünk, a fürdőruhákat az alsónemű levétele nélkül próbáld fel a próbafülkékben.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 80% Poliamid, 20% Elasztán Betét 82% Polietilén-tereftalát (PET), 18% Elasztán Bélés 100% Poliamid Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...