URBANBIKER

Urbanbiker MTB Dakota PLUS elektromos kerékpár, középmotoros 90 Nm, 840 Wh

910 600 Ft
1 349 038 Ft -32%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 05.-2024. 08. 01., vagy a készlet erejéig

Most ingyenes kiszállítással. Érezd a kapcsolatot a kerékpár és a természet között, Dakota Plus modellünkkel úrrá leszel minden helyzeten.

Szín: piros / fekete

L - 173-187CM
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: ebikepro.hu

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Ajándék Bikesafe regisztrációs kupont adunk termékünk mellé!  A legigényesebb kerékpárosok számára, azok számára, akik szeretik érezni a teljesítményt közvetlenül a pedáloknál, érkezik a Dakota PLUS. Az elektromos kerékpár központi motorral és integrált akkumulátorral rendelkezik. A legjobb motorjaink erejét kombinálja a központi tengelyen a leghosszabb akkumulátor autonómiával. Élvezze a teljesítményét és fejlett technológiáját a természetben. Az elektromos hegyi kerékpárokkal képes lesz önmagát is túlszárnyalni. Fékek A hidraulikus tárcsafékek számottevően javítják az úton való biztonságot és önbizalmat, stabilabb és folyamatosabb fékezést biztosítva. Élvezze a fokozott élményt és a teljes kontrollt minden mozdulat felett. Kijelző A Dakota elektromos kerékpár E-MTB digitális LCD kijelzővel van felszerelve. Az LCD-képernyő 5 fokozatú segítségnyújtást kínál, sebességmérővel, kilométer-számlálóval, pontos sebesség információkkal és 6 km/h-s „séta üzemmóddal”. Háttérvilágítással rendelkezik a jobb képminőség érdekében. Akkumulátor Annak érdekében, hogy minél messzebbre jusson, a MTB Ebike modellünk rendkívüli, félig integrált lítium-ION akkumulátorral rendelkezik, ami Samsung 840 Wh (48V 17,5 Ah), amely a piacon található legenergiadúsabb akkumulátorok közé tartozik. Ez az akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik és lenyűgöző hatótávolsággal, akár 160 km-t is megtehet ECO üzemmódban.

  Motor A motor, amely 90 Nm nyomaték elérésére képes. Az UBK Systems fejlesztette ki és maximális megbízhatóságot, tartósságot kínál.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Alumínium

  Jogi említések

  Ennek az e-bike-nek a használatához nem szükséges vezetői engedély vagy biztonsági tanúsítvány. Nincsenek korlátozások, és a kerékpár városi kerékpárutakon is használható. Ezek a szabályok csak az EU-ra vonatkoznak.

  Vélemények