SAMAN

Fogvédő, Saman, Air, zselés, kék, SR

2490 Ft

A Saman fogvédői nem véletlenül népszerűek, hiszen páratlan ár/érték aránnyal rendelkeznek.

Szín: kék

SENIOR
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Székely Budo-Sport Kft.

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  A foggumikat/fogvédőket számos küzdősportban használják, mint kötelező védőfelszerelést, valamint olyan egyéb kontakt sportágaknál, ahol szándékosan, vagy véletlenül ütések érhetik a fejet (pl. baseball, jégkorong, amerikai foci, stb.) Gyerek és felnőtt méretben is megvásárolható. A Saman fogvédői nem véletlenül népszerűek, hiszen páratlan ár/érték aránnyal rendelkeznek. Gyorsan személyre szabható, praktikus és kényelmes viselet. A zselészerű anyaga viszonylag puha, mely kiváló rezgéscsillapító, és kényelmet és komfortos érzetet biztosít az ínynek. Egyszerűen tisztán tartható és egyszerűen tárolható. Ezt a terméket kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk, valamint azoknak, akiknek várhatóan kisebb ütések érhetik a fejüket. Edzésekhez is ideális! A haladóknak és profiknak a Saman Pro fogvédőt javasoljuk, mely a nagyobb igénybevételt szem előtt tartva fokozottabb védelmet biztosít. Színe: kék. A termékcsomag tartalmazza a foggumit és hozzá az ideális tároló dobozt. Az előkészítés lépései:

  • Egy arra alkalmas edényben forralj fel tiszta vizet, majd várj, amíg a víz némileg visszahűl (kb. 30 mp, kb. 70 Celsius)!
  • Ebbe a vízbe tegye bele a foggumit legfeljebb 90 másodpercre, hogy a termék megpuhuljon!
  • A megpuhult foggumit egy kanál segítségével vedd ki a forró, és egy pillanatra tedd bele a hideg vízbe. Ez azért elengedhetetlen, hogy az eszköz a szájban ne okozzon égési sérülést.
  • Helyezd a felső fogsorodra és zárd össze a szád, vagyis harapj rá. Belülről a nyelveddel, kívülről az ujjaiddal igazítsd el a tökéletes illeszkedés eléréséhez.
  • Várj kb. 20 másodpercet, amíg felveszi a fogak alakját, majd amikor ezzel végeztünk, mártsuk hideg vízbe kb. fél percre.
  • Az elkészült foggumit alaposan öblítsd le hideg vízben. Ezt a lépést a későbbiekben minden használat után ismételd meg. Tisztítás: Használat után mindig mosd meg és tárold a hozzá kapott dobozában! Figyelmeztetés: A helytelen előkészítés égési sérülést okozhat, balesetveszélyes! Gyermek- és fiatalkorúak csak felnőtt aktív segítsége és felügyelete mellett készítsék elő a terméket. A fertőzések elkerülése érdekében soha ne add kölcsön a foggumid! Fogszabályzóval együtt nem viselhető!

  Vélemények