ORION FITNESS

Orion RUN M100 elektromos futópad

141 610 Ft

Orion RUN M100 elektromos futópad modern dizájnnal, bluetooth alkalmazással, könnyen használható. Könnyebb megőrizni fizikai állapotát vagy kalóriát égetni, ha közvetlenül otthon gyakorol.

Szín: fekete

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport Factory SRL HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Orion RUN M100 elektromos futópad

  Háztartási használatra; Motor: 1,25 LE; Sebesség: 1-10 km/h; Futófelület mérete (futószőnyeg): 110x40 cm; Felhasználó maximális súlya: 100 kg; Összeszerelt méretek: 130x66x126 cm; Összecsukott méretek: 45x68x130 cm; Kézi dőlésszögállítás 3 szinten; Kék háttérvilágítású LCD kijelző; Kijelző funkciók: idő, sebesség, távolság, kalóriafogyasztás, pulzus; 12 előre beállított program; Bluetooth; A kijelző összepárosítható okostelefonnal vagy tablettel Bluetooth technológián keresztül a FitShow alkalmazás segítségével a futópad vezérlésére; Lehetőség a Zwift alkalmazáson keresztüli virtuális világban történő edzésre más emberekkel együtt; 95%-ban összeszerelt állapotban kerül csomagolásra; Biztonsági funkció - mágneses kulcs lehetővé teszi a futópad azonnali leállítását egyensúlyvesztés esetén; Ütéscsillapító rendszer futáshoz; Rendszer, amely sima és csendes működést biztosít; Összecsukható; Szállításhoz kerekekkel ellátva; Termék súlya: 31 kg; Csomagolással együtt: 35 kg;

  Fit Show alkalmazás Segít automatikusan beállítani a sebességet és a működési tervet futás közben a futópad használatakor. Csak csatlakoztatnia kell a futópadot okostelefonjához Bluetooth segítségével, így könnyedén beállíthatja a sebességet és az automatikus ritmust a választott futótérkép alapján. A FitShow alkalmazás ötvözi a legkorszerűbb technológiát, lehetővé téve céljainak elérését és az edzések változatosságát rendkívül szervezett és precíz módon.

  Jellemzők: Bluetooth kapcsolat; Automatikus sebességbeállítás; Valós idejű edzési tippek; Edzés alatt elért teljesítmény rögzítése; Célok meghatározása; Útvonal nyomon követése (térképek); Lépésről lépésre történő rögzítési funkció; A FitShow egy speciális alkalmazás fitneszeszközökhöz, mint például futópadok, elliptikus trénerek, fitnesz biciklik, stepper gépek vagy más fitnesz eszközök. Emellett ezt az alkalmazást versenyeken, napi edzéseken a teremben vagy szabadban is lehet használni, hogy a legfontosabb funkciókat helyesen kövesse.

  Kinomap alkalmazás Követheti a fejlődést térképen, miközben videót néz. Az alkalmazás valós időben megváltoztatja a dőlést a kiválasztott videó alapján. Edzés más felhasználókkal világszerte, lehetőség versenyezni velük. Jellemzők: Bluetooth kapcsolat; Valós idejű edzési tippek; Edzés alatt elért teljesítmény rögzítése; Célok meghatározása;

  Zwift alkalmazás A futópad kompatibilis a Zwift alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy a világ elit edzőinek szervezett pályáin edzjen. Kapcsolódhat futókkal a világ minden tájáról, hogy motiválja magát és fenntartsa az edzéseket. Az edzések most még szórakoztatóbbak a Zwift alkalmazással, felfedezheti és hatékonyan edzhet virtuális világokban egy globális közösséggel. A kapcsolat egyszerű, csak össze kell párosítania a futópadot okostelefonjával/tablettájával Bluetooth technológiával.

  Vélemények