OMA FITNESS

OMA Galaxy 3330EA futópad

329 900 Ft

Könnyen összeszerelhető, széles futófelületű, elektromos futópad otthoni felhasználásra.

Szín: szürke / sötétszürke

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport8 Hungary Kft

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  OMA GALAXY 3330EA FUTÓPAD

  ISMERJE MEG AZ OMA KIEMELKEDŐ, ÚJ, OTTHONI HASZNÁLATÚ FUTÓPADJÁT. JÓL MEGTERVEZETT, TARTÓS FUTÓPAD, AMELYET A KÉNYELEM, STABILITÁS ÉS AZ EGYSZERŰSÉG JELLEMEZ.

  TÖKÉLETESEN MÉRETEZETT KIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KIVÁLÓ TESTMOZGÁS BIZTOSÍT EGYARÁNT FIATALOK ÉS IDŐSEK SZÁMÁRA FUTÁSHOZ, KOCOGÁSHOZ ÉS GYALOGLÁSHOZ IS.

  Tökéletes megoldás Ha komfortos és biztonságos edzésre vágyik, ugyanakkor az ízületek védelme érdekében egy rugalmasabb felületen szeretne mozogni, akkor érdemes kipróbálni az ÚJ OMA futópadot!

  A futópados edzés hatékony módja, hogy elérje a sportban kitűzött céljait. Formálja a testet, fejleszti az izomzatot és erőnlétet miközben kalóriát éget. A dőlési szintek segítségével a különböző izomcsoportokat edzhet, mint általában egy szabadban történő futás során. Tökéletes megoldás a kezdők és otthoni fitnesz kedvelők számára.

  2,5 HP folyamatos teljesítményű motor Élvezze a kiváló motorteljesítmény előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. Erős, 4 lóerős maximális teljesítményű motor 18 km/h maximális sebességet biztosít, 15 fokozatban állítható dőlésszög mellett. Nagyobb kihívást jelentő edzések sem okoznak kihívást.

  Stabil, letisztult kialakítás Az OMA Galaxy 3330EA futópad megörökölte a cég népszerű tulajdonságait, jellegzetes stílusát, de új elemeivel naprakész külsőt kapott. Érintőtelületű gombsor a középső és két oldali kapaszkodókon. Összecsukható és kerekeken gurítható kialakításának köszönhetően kisebb helyen biztonságosan tárolható. Kiváló kardió edzést, a rugózattal alátámasztott futófelület, egyenletes és zökkenőmentes motorhajtást biztosít.

  Széles futófelület 50 x 142 cm-es, csúszásmentes futófelülettel rendelkezik, amely kényelmet, biztonságot és abszolút komfortot nyújt magasabb intenzitású edzésnél is. Rugózatának köszönhetően az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül!

  Maximális terhelhetőség: 120 kg Nagy teherbírása és robusztus kialakítása kiváló stabilitást biztosít a mindennapi edzéshez és a hosszan tartó terheléshez is. A vastag acélszerkezet és a széles talpkialakítás stabilitást és kiváló tartósságot biztosít.

  Edzésprogramok 5 LED ablakú, háttér világítású monitor segítségével folyamatosan nyomon követheti edzési állapotát. A 36 előre beállított és 3 saját szerkesztésű program változatos edzés élményt biztosít minden felhasználó számára.

  Pulzusmérés A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Könnyen felhajtható Függőleges összecsukható rendszer, mely segít, kisebb helyen történő tárolásban. Lenyíló biztonságos hidraulika, megakadályozza, a kéz és láb sérüléseket.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Tárolási tanácsok

  A terméket érdemes összecsukott állapotban tárolni.

  Használatra vonatkozó korlátozások

  120 kg felett nem használható!

  Jogi említések

  36 hónap garancia

  Vélemények