LOTTO

Futópad Lotto Viax, Bluetooth kapcsolat Anyrun/Kinomap/Zwift app

319 600 Ft
497 446 Ft -35%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 09.-2024. 08. 01., vagy a készlet erejéig

Fedezd fel a teljesítményt és kényelmet saját otthonodban a háztartási felhasználásra tervezett futópadokkal, melyek csúcstechnológiával vannak felszerelve.

Szín: szürke

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport Factory SRL HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Lotto Via elektromos futópad

  A Lotto egy 1973-ban alapított olasz sportruházati és sportcipő márka, amelyet a Caberlotto testvérek hoztak létre, és innovatív designjével és termékei minőségével vált ismertté. A cég különösen a labdarúgás, tenisz, futás és fitneszhez tervezett sportfelszereléseiről ismert. A márka világszerte jelen van számos sportcsapat és sportvilág személyiségeivel kötött partnerségeken keresztül, ezek hozzájárulnak a sportvilágban szerzett hírnevének erősítéséhez.

  Fedezze fel a kényelmet és a teljesítményt saját otthonában a háztartási felhasználásra tervezett futópadok között, amelyek csúcstechnológiával vannak felszerelve. A 3,75 LE teljesítményű erős motor sima és csendes futóélményt nyújt 1 és 16 km/h sebességtartományban, hogy kielégítse minden futó igényeit.

  Az innováció hatékonysággal találkozik a 12 szinten állítható motoros dőléssel, amely dinamikusan állítható a tréning fokozásához. A 133x45 cm-es nagy futófelület szabadságot biztosít a mozgáshoz, míg a legfeljebb 120 kg-os felhasználói súlytámogatás masszív és biztonságos élményt nyújt.

  Az intelligens design magában foglal egy kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőt, amely részletes információkat nyújt a sebességről, időről, távolságról, elégetett kalóriákról, pulzusról, dőlésszögről és testzsír százalékról. A 40 előre beállított programmal, 3 testreszabható programmal és 1 kézi programmal mindig találsz új és izgalmas edzéslehetőségeket.

  Használd ki a Bluetooth kapcsolatot a futópad szinkronizálásához okostelefonoddal vagy táblagépeddel az Anyrun/Kinomap alkalmazások segítségével a futópad irányításához és az edzésélmény javításához.

  Ez az intelligens felszerelés kényelmet nyújt tablettartóval/okostelefontartóval és pohártartóval az edzésed még kellemesebbé tétele érdekében. Az automata összecsukás és az automatikus kinyitás, valamint az integrált kerekek könnyűvé teszik a szállítást.

  Tapasztald meg az ütésmentes futást a beépített rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően, amely 6 belső rugós párnából és 2 külső rugós párnából áll, biztosítva a kényelmes és ízületeknek barátságos futást.

  Kategória: Háztartási felhasználás; Motor: 3,75 LE; Sebesség: 1-16 km/h; 12 szinten állítható motoros dőlés; Futófelület mérete: 133x45 cm; Maximális felhasználói súly: 120 kg; Összeszerelt mérete: 175x75x136 cm; Összecsukott mérete: 109x75x143 cm; Kék háttérvilágításos LCD kijelző; Bluetooth kapcsolat lehetősége a kijelző és az okostelefon vagy táblagép között az Anyrun/Kinomap alkalmazások segítségével; 40 előre beállított program; 3 felhasználói program; 1 kézi program; Testzsír mérés; Kijelző funkciók: sebesség, idő, távolság, kalória, pulzus, dőlés, testzsír; Indítás- Leállítás/Sebesség gombok a fogantyúkon; Pulzusérzékelők a fogantyúkon; Táblagép/Okostelefontartó; Pohártartó; 95%-ban összeszerelve a dobozban; Összecsukható cilinderre; Automatikus kinyitás, hidraulikus cilinder rendszer segítségével könnyű és csendes; Szállításhoz kerekek; Ütésmentes futás csillapító rendszer; 6 belső rugós párna+2 külső rugós párna a rezgés elnyelésére; Bruttó súly: 73 kg; Nettó súly: 65 kg;

  Vélemények