LOTTO

Futópad, Lotto Tempo, Bluetooth kapcsolattal a Fitshow/Kinomap/Zwift

339 600 Ft
570 360 Ft -40%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 09.-2024. 08. 01., vagy a készlet erejéig

Fedezze fel az otthoni fitnesz új generációját, a masszív és ultra teljesítményű futópadokkal!

Szín: fekete

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport Factory SRL HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Lotto Tempo elektromos futópad

  A Lotto egy 1973-ban alapított olasz sportruházati és cipőmárka, amelyet a Caberlotto testvérek alapítottak, és az innovatív tervezésének és termékeinek minőségének köszönhetően népszerűvé vált. A vállalat különösen ismert olyan sportfelszerelésekről, amelyeket olyan tevékenységekhez terveztek, mint a labdarúgás, a tenisz, a futás és a fitnesz. A márka világszerte jelen van számos sportcsapattal és sportvilágban elismert emberekkel kötött partnerségek révén, amelyek hozzájárulnak a sportvilágban elfoglalt hírnevének erősítéséhez.

  Ismerd meg az otthoni fitneszberendezések új generációját, a masszív és ultra-hatékony futópadot. A 4,75 LE teljesítményű motorral ez a futópad sima és hatékony futási élményt nyújt. Az 1-18 km/h sebességváltoztatási tartomány lehetővé teszi, hogy igazítsd az edzést a céljaidhoz, míg a motoros dőlésszög 18 szintje további kihívást jelent a tréningjeid optimalizálásához.

  Az 140x45 cm-es nagy futófelület elegendő teret biztosít a kényelmes futáshoz, miközben akár 130 kg-ig terhelhető, így különböző fitneszszintű felhasználók számára biztosít kényelmet és biztonságot.

  Az intelligens és kompakt tervezés lehetővé teszi a könnyű hengerre hajtást és a szűk helyekre való tárolást, míg a hidraulikus henger segítségével az automatikus kibontás könnyű és gyors.

  Az 5 ablakos LED kijelző pontos információkat nyújt a sebességről, az időről, a távolságról, a kalóriákról, a pulzusról, a dőlésszögről, valamint a beállítható és testreszabható programokról. A FitShow/Kinomap alkalmazásokkal való Bluetooth párosítás lehetősége, valamint a Zwift alkalmazás kompatibilitása a virtuális és versenyszerű edzésekhez minden edzést izgalmassá tesz.

  Az extra funkciók, mint a vezeték nélküli telefon töltés, a gyors sebesség- és dőlésszög-beállító gombok, az érintőképernyős gyors gombok, a fogantyún található sebesség- és dőlésszög-gombok, a pulzusszenzorok, a beépített Bluetooth hangszórók, a tabletta/smartphone tartó és a pohártartó teljessé teszik ezt a futópadot, mint a fitneszfejlődésed teljes és kapcsolódó társát.

  Az ütéscsillapító rendszer és a 8 rugalmas párnázat segít csökkenteni a futás közbeni ütéseket, így biztosítva a kényelmes és biztonságos élményt. A beépített görgőkkel könnyen szállítható, ez a futópad újraértelmezi az otthoni fitneszberendezések szabványait. Válaszd az innovációt és a teljesítményt az edzésekhez, egy olyan csomagban, amely egyenesen a te otthoni kényelmedbe hozza a fitneszstúdiót.

  Kategória: Otthoni használat; Motor: 4,75 LE ; Sebesség: 1-18 km/h; 18 szintű motoros dőlésszög;; Futófelület mérete: 140x45 cm; Maximális felhasználói súly: 130 kg; Összeszerelt méret: 175x75x140 cm; Összecsukott méret: 130x76x146 cm; 5 ablakos LED kijelző; Bluetooth kapcsolódási lehetőség a FitShow/Kinomap alkalmazásokkal; Virtuális edzések lehetősége másokkal a Zwift alkalmazással; 24 előre beállított program; 3 felhasználói program; Testzsír program; Kijelző funkciók: sebesség, idő, távolság, kalóriák, pulzus, dőlésszög, testzsír, 400 m-es kör pörgés; Vezeték nélküli telefon töltés; Érintőképernyős gombok; Gyors sebesség gombok: 3 km/6 km/9 km; Gyors dőlésszög gombok: 3/6/9; Sebesség/dőlésszög gombok a fogantyún; Pulzusszenzorok a fogantyún; Beépített Bluetooth hangszórók; Tabletta/smartphone tartó; Pohártartó; 95%-ban összeszerelt állapotban szállítva; Összecsukható hengerre; Automatikus, hidraulikus hengeres kinyitás; Szállításhoz beépített görgők; Ütéscsillapító rendszer; 8 rugalmas párnázat az ütések felszívására; Bruttó súly: 76 kg; Nettó súly: 68 kg.

  Vélemények