LOTTO

Futópad Lotto Corso 400, Bluetooth Fitshow/Kinomap/Zwift

297 600 Ft
450 266 Ft -33%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 09.-2024. 08. 01., vagy a készlet erejéig

Tapasztalja meg a magas teljesítményű otthoni futópad kényelmét, amelyet egy erős, 3,75 lóerős motorral és sokoldalú funkciókkal felszereltünk

Szín: fekete

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport Factory SRL HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Lotto Corso 400 elektromos futópad

  A Lotto egy olasz sportruházati és sportcipő márka, amit 1973-ban alapítottak Caberlotto testvérek, és népszerűvé vált az innovatív tervezés és a termékek minősége miatt. A cég különösen ismert olyan sportfelszerelésekhez, mint a labdarúgás, tenisz, futás és fitness. A márka világszerte jelen van számos sportcsapat és sportemberekkel kötött partnerségek révén, amelyek hozzájárulnak a sportvilágban elfoglalt hírnevéhez.

  Tapasztalja meg a magas teljesítményű edzéseket otthona kényelmében a háztartási futópadon, amelyet egy erős, 3.75 lóerős motorral és sokoldalú funkciókkal szereltek fel. Amikor a sebességről van szó, a futópad változatos tartományt kínál, 1-től 16 km/h-ig, míg a 15 szintű dőlésszög beállítása személyre szabott és hatékony élményt biztosít.

  A nagy futófelület, 130x42 cm, elegendő helyet biztosít az edzésekhez, míg a felhasználók legfeljebb 120 kg-os súlya biztosítja az eszköz tartósságát és stabilitását.

  Fedezze fel a modern technológiát, amelyet e futópadba integráltak, a világos LED kijelzőtől és az érintőképernyős gomboktól kezdve a Bluetooth kapcsolaton át, amely lehetővé teszi a futópad vezérlését a FitShow/Kinomap alkalmazásokon keresztül, valamint a Zwift alkalmazásba való csatlakozást más lelkesekkel való virtuális edzésekhez.

  24 előre beállított programmal, 3 személyre szabható programmal és hasznos funkciókkal, mint a Testzsír, a futópad változatosságot és rugalmasságot kínál az edzések során. A fogantyúkon elhelyezett pulzusszenzorok, valamint a sebesség, idő, távolság, kalória és dőlésszög monitorozására szolgáló funkciók segítenek minden edzés optimalizálásában.

  A praktikus dizájn tartalmaz olyan funkciókat, mint a telefon vezeték nélküli töltése, a tabletta/okostelefon tartó, beépített Bluetooth hangszórók és a pohártartó. A könnyű mozgatás és a hengerre hajtható kialakításnak köszönhetően a futópad könnyen kezelhető, és automatikusan kinyitható a hidraulikus rendszer segítségével.

  Kategória: Háztartási felhasználás; Motor: 3.75 LE; Sebesség: 1-16 km/h; 15 szintű motoros dőlésszög; Futófelület mérete: 130x42 cm; Maximális felhasználói súly: 120 kg; Összeszerelt méretek: 165x75x125 cm; Összecsukott méretek: cm; Világos LED kijelző; Bluetooth lehetőség a kijelző és okostelefon vagy táblagép között a FitShow/Kinomap alkalmazásokkal való vezérléshez; Virtuális világban való edzés lehetősége más emberekkel a Zwift alkalmazáson keresztül; 24 előre beállított program; 3 személyre szabható program; Testzsír program; Kijelző funkciók: sebesség, idő, távolság, kalória, pulzus, dőlésszög, testzsír, 400 m-es körtúra; Vezeték nélküli telefon töltés; Érintőképernyős gombok; Gyors gombok sebességhez: 3 km/6 km/9 km; Gyors gombok dőlésszöghöz: 3/6/9; Gombok a sebesség/dőlésszögért a fogantyúkon; Pulzusszenzorok a fogantyúkon; AUX, USB; Beépített Bluetooth hangszórók; Tartó tabletta/okostelefonhoz; Pohártartó; 95%-ban összeszerelt dobozban; Hengerre hajtható; Automatikus kinyitás, hidraulikus henger rendszerrel könnyítve; Szállító kerekek könnyű mozgatáshoz; Ütéselnyelő rendszer a futáshoz; 8 rugalmas párnázat az ütéselnyeléshez; Bruttó súly: 68 kg; Nettó súly: 60 kg;

  Vélemények