LOTTO

Fitnesz kerékpár Lotto Ego 500

122 716 Ft
162 899 Ft -24%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 09.-2024. 08. 01., vagy a készlet erejéig

Készülj fel arra, hogy otthoni edzéseidet magas teljesítményű fitneszélményekké változtasd.

Szín: fekete

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport Factory SRL HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Lotto egy olasz sportruházati és sportcipő márka, amelyet a Caberlotto testvérek alapítottak 1973-ban, és népszerűvé vált az innovatív tervezés és a termékek minősége miatt. A cég különösen ismert sportfelszereléseiről, amelyeket olyan tevékenységekhez terveztek, mint a labdarúgás, tenisz, futás és fitness. A márka világszerte jelen van számos sportcsapat és sportvilág személyiségekkel kötött partnerségek révén, ami hozzájárul a sportvilágban való hírnevének megerősítéséhez.

  Készülj fel arra, hogy otthoni edzéseidet magas teljesítményű fitneszélményekké változtasd a legújabb generációs biciklettel, melyet a legigényesebb felhasználók igényeinek kielégítésére terveztek.

  Lényeges Jellemzők:

  Állítható Ellenállás: Személyre szabhatod minden edzésedet a fitnesz céljaid eléréséhez. Az állítható ellenállás lehetővé teszi az erőfeszítés szintjének valós idejű beállítását, amely alkalmazkodik az állandóan változó igényeidhez.

  13 kg-os Lendkerék: Tapasztald meg a sima és hatékony pedálozást a 13 kg-os lendkeréknek köszönhetően, ami optimális inerciát biztosít az intenzív és hatékony edzésekhez.

  Fejlett Kapcsolódási Lehetőségek: Szinkronizáld a biciklit okostelefonoddal vagy táblagépeddel Bluetooth technológián keresztül, és lépj interaktív és motiváló edzéseket az Z-Sport/Kinomap vagy Zwift alkalmazások segítségével. Edzés a virtuális világokban más emberekkel, és kövesd nyomon az előrehaladásod valós időben, hogy a motivációd mindig a maximumon legyen.

  Fejlett Számológép Funkciók: Kövesd és elemezd a teljesítményedet a számológép fejlett funkcióival, beleértve a scan, idő, sebesség, távolság, kalória és pulzus méréseket. Mindig tartsd nyomon az edzéseid fejlődését, és állítsd be az stratégiádat a sikeres célok eléréséhez.

  Ergonomikus és Kényelmes Kialakítás: A bicikli állítható magasságú és dőlésszögű üléssel és kormánnyal rendelkezik, hogy optimális helyzetben tartsa magad edzés közben. A kényelmes pedálok állítható szíjjal és csúszásmentes rendszerrel biztosítanak stabilitást és kényelmet az egész edzés során.

  Robosztus Építés és Hordozhatóság: 120 kg-os maximális felhasználói súllyal és beépített kerekekkel a bicikli könnyen mozgatható és könnyen elhelyezhető bármelyik helyiségben otthon.

  Fejleszd az Egészségedet a Teljesítmény Biciklivel! Kibővített garanciával és vezető jellemzőkkel ez a bicikli ideális választás azoknak, akik ki akarják venni és túllépni a határaikat otthonuk kényelmében.

  Kategória: Otthoni használat; Állítható ellenállás; Lendkerék: 13 kg; Maximális felhasználói súly: 120 kg; Szerelt méretek: 98x50x103 cm; Szíj hajtásrendszer; Állítható ellenállás; Számológép funkciók: scan, idő, sebesség, távolság, kalória, pulzus; Lehetőség a számológép összekapcsolására okostelefonnal vagy táblagéppel Bluetooth technológián keresztül az interaktív edzéshez az Z-Sport/Kinomap alkalmazáson keresztül; Lehetőség az edzésre egy virtuális világban más emberekkel az Zwift alkalmazáson keresztül; Tabletta/okostelefon tartó; Vízpalack tartó; Állítható magasságú ülés; Állítható magasságú kormány; Kényelmes pedálok, állítható szíjjal, csúszásmentes; Széleskörűen használható kerekek; Nettó súly: 30 kg; Bruttó súly: 34 kg.

  Vélemények