GLADIATOR

GLADIATOR ELITE 12.6T SUP 384x81x15 cm

349 800 Ft

Touring ELITE túradeszkák sportoláshoz, túrázáshoz nagyobb súlyú evezősök számára, lendületes dizájnnal

Szín: fehér / narancssárga / sötétkék

384 cm
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Aqualing Kft

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Touring ELITE túradeszkák sportoláshoz, túrázáshoz nagyobb súlyú evezősök számára, lendületes dizájnnal. Elől-hátul csomagrögzítési lehetőséggel, plusz hordozófogantyúval. A GLADIATOR ELITE sorozatának legnépszerűbb deszkái, melyek ötvözik a sportosságot, a dizájnt és a prémium kiegészítőket.

  A GLADIATOR sup deszkák magasra tették a mércét.

  Az alkalmazott gyártási technológia, az alapanyagok és a formatervezés is a prémium kategóriájú deszkákhoz hasonló, azonban továbbra is megtartották kedvező áraikat. A sorozatok kialakítását a riderek igényeihez igazították, így a felszereltség, a méret és a dizájnvariációk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb deszkát.

  A Gladiator deszkák egyik legnagyobb előnye, hogy 26 PSI nyomásig terhelhetőek, ami azt jelenti, hogy ha az ajánlott 17 PSI nyomásra fújjuk fel őket, akkor bőven marad puffer, ami megvédi a supot a hőmérsékletváltozásból eredő túlnyomástól, például amikor a deszka kint van a napon, vagy hideg vízbe merül. Természetesen minden sup szettben kapható, az összes szükséges kiegészítővel és megfelelő méretű kényelmes hordtáskával együtt. A gyártó 3 év jótállást vállal a deszkákra.

  Az ELITE egy SUP kategória azok számára, akik nem ismernek kompromisszumokat és csak a legmagasabb minőségű kiegészítőkkel érik be.

  A deszka belseje két­rétegű CWDS belső szövetszerkezet (Race: háromrétegű), a külső borítása MSL két­rétegű PVC, ­triplafalú élmerevítéssel, jó tapadást biztosító, Gator EVA állófelülettel. 15%-kal könnyebb, mint a hagyományos Drop Stitch deszkák.

  Csatlakozz a Gladiator ELITE tulajdonosok klubjához, és evezz egy minden tekintetben csúcs deszkán!

  Kiegészítők - Gladiátor tartozékok

  SUP deszka, 1 db központi US túraszkeg, 100% karbon háromrészes evezőlapát, biztonsági kötél bokapánttal, kétutas pumpa, javítókészlet, gurulós hátizsák

  Vélemények