Díjszalag Pöttyös Madita

EQUIMINS

Díjszalag Pöttyös Madita

790 Ft

Madita pöttyös rozettánk különleges szalagból készül, nem csak sportrendezvények nyerteseinek ajánljuk, hanem más, a legkülönbözőbb rendezvényeken is használható egyedi...

Szín: Zöld
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Ab-Original Kft
Szolgáltatásaink:
  • A DECATHLON által kiválasztott partner
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • Csak bankkártyás fizetés

TERMÉKLEÍRÁS

Egysoros díjszalag 9,5 cm átmérővel, három 125 mm hosszú lelógó szalaggal, a díjszalag teljes hossza 195 mm. Bordó, zöld és kék színekben van készleten, más színekben rendelhető. A szalag közepében lófej van, de a rozetta belsejében található szalagközép teljesen egyedileg is elkészíthető, akár fényképes megoldással is. Igény esetén egyeztetést kérünk az egyedi középre vonatkozóan.

Madita pöttyös rozettánk különleges szalagból készül, nem csak sportrendezvények nyerteseinek ajánljuk, hanem más, a legkülönbözőbb rendezvényeken is használható egyedi stílusú díjszalag :
– születésnapok, születés, esküvő, táborok, játékok emlékére
– névcímkékként rendezvényeken és kiállításokon
– különleges “üdvözlőlapként”
– egyéb rendezvények nyerteseinek, pld. a legfinomabb sajt díjára, a legsikeresebb táncos párnak, a legjobb grill mesternek, stb

Ennek a szalagnak az elkészítésére az ihletet a Hobby Horsing, a norvég divatos sport inspirálta és a “Pöttyös” sorozat első tagjaként készült el 2021 év végére.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Állapot

Új

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Állapot

Új