Maltodextrin italpor, citrom, 6X34 g

1 990 Ft
Egységár 9 754,91 Ft/KG

8561795

Triatlonos csapatunk fejlesztette ki ezt a maltodextrin italport az energiatartalékok feltöltésére 3 órát meghaladó versenyek előtt.

Triatlonisták által kifejlesztve, a maltodextrin ideális az energiaraktárak feltöltésére 3 nappal a verseny előtt.

Íz:

Citrom

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Energiabevitel

1 adag = 33 g szénhidrát

Csökkenti a fáradtságot

A B1, B3, B6, és C vitaminok csökkentik a kifáradást.

Antioxidáns

A C vitamin hatékony az oxidatív stressz ellen.

Ízvilág

Kevésbé édes citromos ital, ettől nem lesz hányingered!

Egyszerű használat

Az 1 kg-os csomag megvásárlása előtt a kis adagok jók arra, hogy megkóstold.

Könnyű szállítás

A stick-ek kis helyet foglalnak a táskában.

Leírás

Milyen sportolóknak ajánlott?

A maltodextrin fogyasztása ajánlott sportolóknak (triatlonostáknak, maratonfutóknak, terepfutóknak...stb), akik 3 óránál többet sportolnak. Egy adag, 34 g maltodextrint kell 500 ml vízben feloldani. A maltodextrint a versenyt megelőző 3 napban kell fogyasztani, napi 2 adagot. Ez a 6 adag tehát elegendő a verseny előtt.
Rajtad a sor!

MALTODEXTRIN: MI EZ?MIRE VALÓ?

A maltodextrin a búza- vagy kukoricakeményítő (darabolás) hidrolíziséből származik, amely kisebb molekulákra bontja azt, ezáltal könnyebben emészthető. - Egy állóképességi sport előtt a maltodextrin növeli az izmokban tárolt glikogént. - Sportolás közben gyors energiát biztosít, kevésbé édes, így nem okoz hányingert. - Sportolás után feltölti a glükózraktárakat.

A 12 DE (dextróz egyenérték) ideális az állóképességi sportokhoz.

A maltodextrin segít a 3 órát meghaladó versenyre való felkészülésben: triatlon, maraton, terepfutás, stb*. Az alacsony DE-nek köszönhetően a maltodextrin ideális az elegendő glikogén feltöltéshez, így nem kell tésztapartin részt venned.

*2 órát nem meghaladó sportoláshoz nem szükséges fogyasztani, mert a mindennapos étkezésből és folyadékból biztosítod a szükségletet.

Fókuszban az új összetevők

Az új maltodextrin italporon javítottunk a visszajelzéseiteknek köszönhetően! Nagyon intenzívnek és az édesítőszertől nagyon édesnek találtátok a trópusi gyümölcsös ízű italport. "Természetes citromízt választottunk, ez kevésbé intenzív és megszűntettük az édesítőszert. Így könnyen elfogyasztható a napi 2 adag 3 napon keresztül!" - magyarázza a termékmérnök.

Két adaptált kiszerelés

- Kezdő triatlonos vagy?Csak meg szeretnéd kóstolni az új citromízű italport?Hamarosan egy versenyen veszel részt ahová sokat kell utaznod és nem szeretnél nehéz táskát cipelni? Ez a 6 adag (napi 2 adag 3 napon át) neked készült!
- A haladó triatlonistáknak ideális az 1 kg-os kiszerelés, mert ezzel 5 versenyre fel tudnak készülni, ha napi 2 adagot fogyasztanak 3 nappal a verseny előtt.

És a verseny alatt?

Verseny közben fogyassz ISO és ISO+ italt, amely szintén tartalmaz maltodextrint:
• Az ISO italpor megfelel 3 órát nem meghaladó sportoláshoz. Egy adag, 30 g italport keverj el 500 ml vízben.
• Az ISO+ italpor 3 órás vagy azt meghaladó sportoláshoz ajánlott. Óránként 60 g szénhidrát fogyasztását javasoljuk. Oldj fel egy adag, 38 g italport 500 ml vízben, fogyassz mellé egy zselét vagy egy müzliszeletet.

Úton a jövő sporttáplálkozásában: felelősségteljes, természetesebb és ízletes!

Az összetevőkkel foglalkozó mérnökünk szavai: «Az alapanyagok kiválasztásában figyelembe vettük a szabályozást. Olyan tanulmányokat veszünk alapul, amelyek az etikai, környezetvédelmi és egészségügyi szempontból vitatott adalékanyagokra mutatnak. Apránként egyszerüsítjük a folyamatot. Ideális esetben helyi alapanyagokból készült és a lehető legtermészetesebb termékeket szeretnénk gyártani. Az íze így falusiasabb lesz, de ez csak szokás kérdése!». Na, ez hogy hangzik?

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Ízesített italpor szénhidrát bevitelre. C vitaminban gazdag. B1, B3, B6 vitamin forrás. Citrom és lime ízű. GLUTÉNMENTES. Összetevők: Maltodextrin (98,3 %) (EU), természetes citrus aroma, B1, B3, B6 és C vitamin. Nyomokban tartalmazhat: tojást, szulfitokat, rákféléket, mustárt, halat, zellert, csonthéjas gyümölcsöket, szóját, tejet.

Tárolási tanácsok

Hűvös és száraz helyen tárolandó. Tartósítószer mentes: feloldás után még aznap ajánlott elfogyasztani.

Tesztek

A maltodextrint az Aptonia kutatólaboratóriuma fejlesztette ki 18 hónap alatt.
Több száz tesztelő kóstolta meg ezt az új citromízt a verseny előtt és nagyon ízlett nekik!

Jóváhagyta

Az Aptonia maltodextrin italport dietetikus és több száz tesztelő hagyta jóvá.

Vélemények

Betöltés...