Lézeres távmérő golfozáshoz, 900-as

59 990 Ft
8546437

A lézeres távolságmérőt haladó szintű játékosok számára a golfpályán megjátszandó távolságok mérésére terveztük.

A távmérő révén gyorsan lemérheted a távolságokat a szintkülönbség kompenzálásával vagy anélkül. Az eszköz tartalmazza a zászló prioritási funkciókat és a mérés rezgésekkel történő visszajelzését.

Szín:

Sárga

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Pontosság

+/- 1 m (+/- 1 yd)

Széles választék

Min - Max: 5 -1200 m (5,4 - 1300 yd) Zászló: 320 m (350 yd) Fa: 640 m (700 yd)

Nagyító hatás

x6

Kis csomagméret

105 x 73 x 39 mm 4,1 x 2,9 x 1,5 inch

Súly

175 g-ban

Üzemidő

5000 mérés

Állítható

A szemlencse dioptriai beállításával a látóvonalat a látásodhoz igazíthatod.

Hasonló termékek

Technikai információ

Gyors és pontos távolságmérés

Az Inesis 900 távmérővel minden nagyobb távolságot gyorsan lemérhetsz a golfpályán, tetszésed szerint méterben vagy yardban megadva. Akár a zászlóhoz való távolság megismeréséhez, akár a labda bunker feletti átütéshez vagy dogleg elötti elhelyezéséhez használod, ez a távmérő ideális eszköz a golfütő helyes megválasztásához.

Gyorsabb fejődés

Az Inesis 900-as távmérő ideális segítőtársad lesz a fejlődésben. A távolságok távmérővel történő meghatározása a legmegfelelőbb mód az ütések között megtett tényleges szakaszok ellenőrzéséhez, és ebből adódóan az ütők pontos sorrendjének kialakításához. A távmérő lehetőséget ad a lendítések hatékonyságának megállapítására és a helyes döntések meghozatalára a pályaszakaszok teljesítéséhez szükséges ütők kiválasztásában.

Pillanatnyi és folyamatos mérés

A felvétel gomb rövid megnyomásával a távolságot mérheted le, folyamatos nyomva tartásával végigpásztázhatod a területet és a mérések a valós időnek megfelelően frissülnek.

Lejtőszög és kompenzált távolságmérés funkció

Amikor a zászló magasan van olyan ütőt kell választanod, amellyel hosszabb szakaszt játszhatsz meg, mintha lapos ütést játszanál meg. Hasonlóképpen, a nálad alacsonyabban lévő zászlónál a rövidebb szakaszhoz kialakított ütőt kell használnod. Az Inesis 900 lézeres távmérő ugyanúgy megállapítja a lejtő szögét, mint a kompenzált távolságot a megfelelő ütő még könnyebb kiválasztásához.

Hivatalos golflabda versenyzéshez

A távolságkompenzáció versenyeken nem megengedett. A célzószem körül elhelyezkedő gyűrű meghúzásával aktiválható, a gyűrű visszatolásával kikapcsolható a funkció. Így a golfedzések során fejlődni tudsz a kompenzált távolság meghatározásában a szintkülönbséggel megjátszott szakaszoknál, ugyanakkor a kompenzált távolság üzemmód kikapcsolásával a versenyeken is használhatod az Inesis 900 távolságmérőt.

Jelzőzászló prioritás funkció

A zászló távolságának meghatározásához, elkerülve a mögötte lévő fák bemérését, az Inesis 900 lézeres távmérő a legközelebbi cél-prioritás funkcióval rendelkezik, amely kiemeli a zászlót a háttérből a pontosabb és gyorsabb mérés érdekében.

Rezgéssel történő mérés-visszaigazolás

Ha az Inesis 900 lézeres távmérő bemérte a távolságot, ezt rezgéssel erősíti meg. Szükség esetén a mérés visszaigazolás üzemmód kikapcsolható.

Könnyű hozzáférés és védelem

A félmerev tok védi az Inesis 900 lézeres távmérőt a játék során és a szállítás alatt.
A távmérőhöz történő könnyebb hozzáférés érdekében golfozás közben nyitva hagyhatod a cipzárt, és a gumifüllel könnyen visszazárhatod a tokot, megakadályozva a távmérő kiesését.
A távolságmérő IPX2 tanúsítvánnyal rendelkezik (ellenáll a könnyű esőnek).

SZETT TARTALMA

- Inesis 900 lézeres távmérő
- Védőtok
- Karabiner
- Törlőkendő
- CR2 lítium elem
- Használati útmutató

Inesis koncepció

Azon munkálkodunk, hogy termékeink a használat során megfeleljenek az elvárásoknak. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaitoknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.

Koncepció és technológia

Összetétel

Szerkezet 50% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS), 30% PC-ABS, 20% Gumi - Sztirol-butadién - Latex Szörfdeszka 50% Akkumulátor (Lilo), 30% Epoxigyanta, 20% Réz Lencse 100% Ásványi üveg Anyagsűrűség 100% Nikkel

TESZTEK

Az 900-as távmérővel kapcsolatos teszt megtalálható a MyGolfSpy független weboldalán:
https://mygolfspy.com/best-laser-rangefinder-of-2019

Jóváhagyta

A golfkiegészítők értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és észrevételeket, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. Az Inesis 900 távmérővel kapcsolatos vásárlói értékeléseket az alábbiakban megtekintheted, mi több, saját véleményed is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termék fejlesztésében.

Használati utasítás

A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

Vélemények

Betöltés...