Kutyatáp, felnőtt kutyáknak - ESSENTIEL 12 kg

16 990 Ft
Egységár 1 415,83 Ft/KG

Ezt a receptet mérsékelt aktivitású kutyák számára fejlesztették ki, fajtától függetlenül.

Csirke és rizs felhasználásával készült, biztosítja az alapvető tápanyagokat négylábú kedvenced számára, hogy megőrizze egészségét és fizikai aktivitását.

Méret: Méretválasztó
12 KG
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Energiabevitel

Teljes értékű kutyatáp minden kutyafajta számára 12% zsírtartalommal.

Fehérje-koncentráció

24%-os fehérjetartalma segíti az izomfejlődést.

Kompatibilitás

Krokett formájú táp. Minden kutyafajtának megfelelő összetétel.

Összetétel

Biztosítja a nélkülözhetetlen tápanyagokat egy egészséges kutya számára.

Képek

Kutyatáp, felnőtt kutyáknak - ESSENTIEL 12 kg
Kutyatáp, felnőtt kutyáknak - ESSENTIEL 12 kg

Technikai információ

Egy recept számos kutyának

Rizst és csirkefehérjét tartalmazó kutyatáp mérsékelt fizikai aktivitású, bármilyen fajtájú, felnőtt kutyák számára. Glutén- és GMO-mentes.
A garantált minőség érdekében a receptet állatorvos közreműködésével dolgoztuk ki.

Minőségi gyártás

Az új kutyatápkínálatunk kifejlesztéséhez szoros együttműködésbe kezdtünk a svájci Swiss Petfooddal. A Swiss Pet Solution az egyedüli szárazkutyatáp-gyártó vállalat Svájcban. A vállalat központi helyen, Svájc szívében, Argovie-ban helyezkedik el. Ennek és a helyi nyersanyag-felhasználásnak köszönhetően nagyon rövidek a szállítási útvonalak.

Fenntartható és felelős gyártás

A kutyatápok gyártása 100%-ban megújuló energiával történik, amelyet hitelesített vízerőművek segítségével termelnek.
Az AEnEC programjának, az önkéntes tanúsítási eljárásának keretében a gyár minden évben csökkenti CO2-kibocsátását és növeli energiahatékonyságát, elsősorban az infrastruktúra megújításával.

Nyersanyagok fenntartható forrásból

A nyersanyagok kiválasztásakor kiemelt figyelmet fordítottunk a minőségre és az erőforrás-hatékony gazdálkodásra. A helyi alapanyagokat részesítettük előnyben és közvetlen kapcsolatban álltunk a gazdálkodókkal.

Összetétel

22% dehidratált baromfifehérje, kukorica, 17% barna rizs, 16% rizs, baromfizsír, májhidrolizátum, élesztő, cukorrépapép, lazacolaj, lenmag, szentjánoskenyér, lignocellulóz, mannán-oligoszacharidok.

Analitikai összetevők

24% nyersfehérje, 12% zsírok, 2% Omega-6, 0,90% Omega-3, 8% nyershamu, 2,9% nyersrost, 1,2% kalcium, 0,8% foszfor.

Energia: 3 545 kcal/kg.

Adalékanyag

73,0 mg / kg cink-szulfát, 50,0 mg / kg vas-szulfát, 18,0 mg / kg cink-glicinád, 12,5 mg / kg mangán-oxid, 10,0 mg / kg réz-szulfát, 1,55 mg / kg kalcium-jodid, 0,1 mg / kg nátrium-szelenit, 18000.0 UI / kg A-vitamin, 1080.0 UI / kg D3-vitamin, 150,0 mg / kg E-vitamin, 1,6 mg / kg biotin.

1. tanácsunk

Ha új tápot adsz kutyádnak, ne felejts el körülbelül 15 napos átmeneti időszakot tartani a régi és az új recept között a két étel összekeverésével az alábbiak szerint: Az első 5 napban 80%-ban a régi és 20%-ban az új tápot add neki.
Az ezt követő 5 napban fele-fele arányban adagold.
Az utolsó 5 napban 20%-ban a régi és 80%-ban az új tápot add neki.

2. tanácsunk

Az aktivitásától, de az időjárástól és a külső környezettől függően is, a kutyád súlya nőhet vagy csökkenhet. Ebben az esetben igazítsd hozzá a napi adagot. 10%-kal csökkentsd vagy növeld az ajánlott mennyiséghez képest. Akár két részre is oszthatod az adagot, hogy reggel és este is kapjon enni. Ezáltal könnyebben tudja emészteni az adagját.

3. tanácsunk

Nagyon fontos, hogy kutyád számára mindig legyen elérhető friss, tiszta víz egy tálban a nap minden pillanatában. Közvetlenül a száraz tápra is önthetsz vizet, hogy:
=> ízletesebb legyen.
=> megakadályozd a habzsolást.

Használati tanácsok

Nézd meg a táblázatban szereplő ajánlott napi adagokat. Ezek irányadó ajánlott értékek. Az ajánlott napi adagokat a kutya aktivitási szintje, fizikai állapota és egyéni igényei szerint állíthatod be. Friss, tiszta víz mindig álljon rendelkezésre a kutya számára. Kutyád egészségének ellenőrzése érdekében rendszeresen látogasd meg állatorvosát.

Súly

12.165 kg

Koncepció és technológia

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Használat után csukd össze a zsákot! Tiszta, fénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a zacskó elején jelzett dátumig.

Mosási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...