Pulzusmérő óra futáshoz HR300

14 990 Ft

8574435

Ideális futáshoz, szívritmus alapú edzéshez.

Fejlődj egyszerűen a résztávos edzésnek és az intenzitásjelzőnek köszönhetően!

Szín:

Fekete / Szürke

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Az eredmények mérése

Stopper, pulzus (pulzusszám, max. pulzus %), elégetett kalória

Edzésprogram

Célzóna (pulzus, max. pulzus %-a) - intenzitásjelző - résztávos edzés - köridő

Egyszerű használat

Kódolt Bluetooth-adatátvitel: csatlakozás az optimalizált órához

Vízállóság

Óra: 5 ATM (úszás) - Öv: 1 ATM-ig (cseppálló)

Kényelem

Kényelmes textil öv.

Leírás

MIÉRT VÁLASSZ PULZUSMÉRŐ ÓRÁT FUTÁSHOZ?

A pulzus mértékegysége a BPM (ütésszám/ perc). Minél intenzívebb az erőfeszítés, annál gyorsabban ver a szív és annál magasabb lesz ez az érték. Az edzések során kitapasztalhatod, hogy mi az optimális pulzusszám, amellyel nem fulladsz ki futás közben. A megfelelő pulzusszám beállításával kiegyensúlyozottabban és könnyebben futhatsz.

Textil övvel a nagyobb kényelemért.

A pulzusmérő elektródáit a gumipántba rejtettük, az elektronikai egységet pedig a pánt elején helyeztük el. Így a testhez semmilyen kemény alkatrész nem nyomódik hozzá.

A kialakítás másik nagy előnye, hogy az elektronikai egység leválasztható, a pánt pedig mosógépben kimosható. Fontos, hogy az elektronikai egység csepp- és izzadságálló, de nem mosható mosógépben!

MÉRD A MOZGÁS INTENZITÁSÁT

Ha nem állítasz be manuálisan célzónákat, az ONrhythm óra automatikusan, valós időben jeleníti meg a mozgás szívritmus alapján megállapított intenzitását: nagyon könnyű, könnyű, mérsékelt, kemény és nagyon kemény edzés.
Nagyon könnyű: A max. pulzus 50-60%-a
Könnyű: A max. pulzus 60-70%-a
Mérsékelt: A max. pulzus 70-80%-a
Kemény: A max. pulzus 80-90%-a
Nagyon kemény: Maximális pulzus 90-100%-a

HELYES LÉGZÉS FUTÁS KÖZBEN

Kifulladsz az edzés végére? Az órával valós időben állítja be a tempód, hogy ne legyen légzési nehézséged. „Könnyű” intenzitás mellett futás közben tudsz beszélni. „Mérsékelt” intenzitásnál már intenzívebben mozogsz, de még nem lihegsz. „Kemény” intenzitási szinten néhány perc után elkezdesz lihegni.

ZSÍRÉGETÉS FUTÁSSAL

Formában szeretnél maradni? A „könnyű” intenzitással végzett edzés főként zsírégetéshez ideális, nem lihegsz közben. Ebben a zónában a test nincs terhelés alatt. Elégeti a zsírokat, melyek aztán energiává alakulnak át.

BEÁLLÍTHATÓ CÉLZÓNÁK

A célzónák beállításával jobban irányíthatja az edzését. A grafikus visszajelző segítségével valós időben láthatja, hogy abban az edzészónában dolgozik-e, melyet előre meghatározott.
A ONrhythm készüléken beállíthatsz célzónát pulzus szerint (pulzusszám, max. pulzus %).

TERVEZD MEG SAJÁT RÉSZTÁVOS EDZÉSEDET

A funkcióval egy teljes edzést beállíthatsz magadnak: bemelegítési idő, aktív idő, pihenési idő és lazítási idő, résztávos sorozatok száma, sorozatok közötti pihenési idő.

FUTÁSAID ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Az óra megmutatja legutóbbi 5 futóedzésed összesítését. Tájékoztat a futás időtartamáról, az átlagos pulzusszámról és az elégetett kalóriákról.Ha korábban állítottál be célzónát, megjelenik a zónában eltöltött idő is.

És még karóraként is használható.

Hétköznapi használat során az óra mutatja az időt és a dátumot. Ébresztést is beállíthatsz rajta.

Sötétben és napsütésben is jól látható.

Az órát reflektív kijelzővel láttuk el. Ez azt jelenti, hogy a kijelző visszaveri a környezeti fényt. Minél világosabb van, annál jobban látható a képernyő.
Sötétben, egy gombbal bekapcsolható a kijelző háttérvilágítása.

Csatlakoztathatom az órámat és a kardioövemet a telefonomhoz?

A kardioöv Bluetooth-kapcsolat útján kommunikál az órával, mely a legjobb minőségű adatáramlást biztosítja. Tehát igen, az öv csatlakoztatható minden sportalkalmazáshoz, mely rendelkezik kardio funkcióval. De ne feledd: az öv egyszerre csak egy készülékhez tud csatlakozni. Ha az öv már csatlakozott a telefonhoz, nem fog csatlakozni az órához.

A KÖZELBEN LÉVŐ PULZUSMÉRŐ ESZKÖZÖK OKOZHATNAK ZAVART?

Nem! Az óra kódolt jellel van ellátva. Az óra és az öv így egyedi, saját csatornán kommunikálnak egymással, melyet nem zavar a többi pulzusmérő. Fontos, hogy az órát tartsd távol a többi pulzusmérőtől, miközben az övhöz csatlakozik. A kapcsolat létrejötte után már nyugodtan használhatod más termékek közelében is.

HOGYAN MÉRHETŐ A SZÍVRITMUS?

A szívritmust egy olyan mellkaspánt méri, mely két elektródából és egy jeladóból áll.

A szív dobogása gyenge elektromos mezőt hoz létre. Ezt a jelet érzékelik az öv elektródái, melyet a jeladó továbbít az óra felé.

Akkumulátor

Óra: CR2032 (tartozék) - Öv: CR2032 (tartozék)

Használati korlátozások

Sport- és szabadidős tevékenységhez. Nem orvosi mérőeszköz!Az óra által mutatott információk csak tájékoztató jellegűek, betegség kimutatására nem használhatóak!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Csukló 90% Poliuretán, 10% Rozsdamentes acél Szerkezet 70% PC-ABS, 30% Rozsdamentes acél Hálófülke/Alapanyag 100% Nyomtatott áramköri lap Lencse 100% Poli(metil-metakrilát) (PMMA)

Használatra vonatkozó korlátozások

Az ONrhythm 500 karórát nem lehet okostelefonhoz csatlakoztatni.

További ajánlatunk

Képek

Pulzusmérő óra futáshoz HR300
Pulzusmérő óra futáshoz HR300
Pulzusmérő óra futáshoz HR300

Vélemények

Betöltés...