Gyerekroller fellépő nélkül B1

12 000 Ft
8757123

Játékos és intuitív kerekes roller 80-115 cm testmagasságú gyerekek számára az első gurulások élményéhez és szórakoztató felfedezésére. A fellépő külön kapható.

Egyedülálló kormányrendszere révén a B1 modell az első olyan roller, amely megkönnyíti a tanulást, a gördülés elsajátítását és már 2 éves kortól segíti a gyermek pszichomotoros fejlődését.

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Segíti a pszichés fejlődést

Szabadalmaztatott rendszer a tanulás és a pszichomotoros fejlődés segítésére.

Sokoldalúság

3 magassági kormánybeállítás 2-4 éveseknek (80-115 cm testmagasság között).

Személyre szabható

A lap külön megvásárolható a kívánt színben és ELENGEDHETETLEN a roller használatához.

Technikai információ

Miért válaszd a B1 rollert?

2 irányított első kerék és egyedülálló, szabadalmazott kormányrendszer. Ez a kombináció, amelyet egy pszichomotoros fejlődéssel foglalkozó orvos segítségével fejlesztettünk ki, lehetővé teszi, hogy a lábtartó pontos és biztonságos szögben billenjen meg, megakadályozva a gyerek oldalirányú egyensúlyvesztését. Az ívelt kormány segíti a gyermek jobb elhelyezkedését. Az intuitív és könnyen kezelhető B1 roller segíti az egyensúly megtalálását, az irányítást és a gyermek pszichomotoros fejlődését.

Milyen hatással van a B1 roller a gyerek pszichomotoros fejlődésére?

Az egyensúly megteremtése, a kéz, a láb és a szem mozgásának összehangolása, a test térbeni orientációja, mind megtanulandó dolog, ami segíti a gyerek pszichomotoros fejlődését.
A 3 kerekű B1 rollert egy pszichomotoros fejlődéssel foglalkozó szakember közreműködésével speciálisan arra a célra tervezték, hogy megkönnyítse az összes ilyen készség megszerzését, és lehetővé tegye a legfiatalabbak számára a játékos tanulást már 2 éves kortól.

Hogyan működik a B1 roller?

Az egyedülálló és szabadalmaztatott kormányrendszere révén a B1 fellépője a megfelelő szögben megdől, hogy segítse a gyerek testének természetes és ideális mozgását minden kanyarodásnál. Haladás közben vagy fordulásnál a rendszer megakadályozza a gyerek oldalirányú egyensúlyvesztését. Olyannyira intuitív, hogy használatával megkönnyíthető a gyerek motoros képességeinek fejlesztése, ami alapvető fontosságú ebben a korban.

Milyen biztonsági szabályokat kell betartani a B1 roller használata során?

A roller használata során védőfelszerelés használata ajánlott. Ez annál is inkább igaz, mivel fiatal gyerekekről van szó. Ne felejtsd el a gyermekedre feladni a tudásszintjének megfelelő sisakot, térd- és könyökvédőt.

Hogyan gurulhatnak könnyen a gyerekek a B1 rollerrel?

A PU gumikerekek és az ABEC 1 csapágyak a 2-4 éves gyermekek képességeinek megfelelő gördülési minőséget biztosítanak: jó minőség korlátok közé szorítva. Célunk: kiküszöbölni azt a félelmet, amit a túl erős gyorsulás vált ki a gyermekben.

Milyen nehéz a B1 roller?

1,8 kg : a gyerek egyszerűen használhatja, a felnőtt könnyedén viheti.

Hogyan cserélhető a B1 roller lapja?

A színes lap az 5 db gyorscsavarral könnyen a B1 gyerekroller vázára erősíthető. A használathoz elengedhetetlen, külön megvásárolható lábtartóval olyan gyakran megújíthatod a rollered külsejét, amilyen gyakran csak szeretnéd… Tökéletesen újjávarázsolhatod vele a rollert.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a B1 gyerekroller?

A B1 gyerekrollert úgy tervezték, hogy teljes biztonságban érezze magát a gyermek. Lap hossza: 30 cm.
Lap szélessége: 10,5 cm.
Lap magassága: 5 cm.
Első kerekek átmérője: 125 mm.
Hátsó kerék átmérője: 100 mm.
Kormány magassága leengedett helyzetben: 45 cm (laptól).
Kormány magassága felső állásban: 59 cm (laptól).
Teljes hossz: 56 cm.
Keréktáv: 26 cm.

Hogyan használható biztonságosan a B1 roller?

Tanácsoljuk, hogy minden használat előtt és után ellenőrizd a rollered állapotát. Nagy holtjáték, repedések, éles szélek...ne felejts el mindent ellenőrizni. A kerekek és a csapágyak kopásnak kitett alkatrészek: ne mulaszd el ezeket is ellenőrizni, és szükség esetén cserélni. A roller javítása és élettartamának meghosszabbítása érdekében keresd fel a legközelebbi Decathlon áruházat, ahol szükség esetén megrendelheted a pótalkatrészeket.

Egy jó tipp a roller szállításához?

A kormányszár egy pillanat alatt levehető, majd a deszkalap alatt egy gumihevederrel rögzíthető. Ezzel az ötletes megoldással a B1 modell nagyon kis helyet foglal a szállítás vagy a tárolás során, otthon vagy az autóban.

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden rollert laboratóriumban tesztelünk. A rollerek használatára vonatkozó európai normáknak megfelelő tesztekkel, valamint kopásvizsgálat révén hagyjuk jóvá a termékeket (például az összecsukó rendszer tesztelésekor egy gép 10 000 alkalommal hajtja össze a rollert). A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Mekkora súlyt bír el a B1 roller?

20 kg.

Jótállás

2 év, kivéve a kopó alkatrészekre (kerekek, csapágyak).

Koncepció és technológia

Összetétel

Váz 90% Poliamid, 10% Acél Kerekek 55% Polipropilén, 45% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Rúd 100% Aluminium

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől és naptól védett helyen tárolandó!

Használatra vonatkozó korlátozások

FELNŐTTEKNEK ÉS TRÜKKÖKHÖZ NEM ALKALMAS! 20 kg-ig.

TESZTEK

A roller megfelel a rollerekre vonatkozó EN 71-1 európai szabvány követelményeinek.

Jóváhagyta

A B1 modell tervezése számos speciális protokoll teszt révén és pszichomotoros szakember segítségével történt.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek