Gyerek túraszandál - MH120

8 990 Ft

8642386

Tervezőcsapatunk kültéri játékhoz, ugráláshoz, szaladgáláshoz tervezte ezt a szandált meleg időre. Rövid sétához, kirándulásokhoz.

Sokoldalú túraszandál, jó tapadása miatt gyereked használhatja az ösvényeken vagy egy patakon való átkeléshez! Tartós, kényelmes, könnyű: élvezni fogja egész nyáron!

Szín:

Fekete / Világoszöld

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tapadás

Jó tapadást szolgáló, különleges design és összetevők.

Könnyű le- és felvétel

Két tépőzárral állítható méretre: jól tart.

Könnyű karbantartás

Mosógépben 30°C-on mosható. 5 mosással teszteltük.

Tartós használat

Gumitalp és megerősített szár.

Leírás

Talp tapadása

Cipőink talpai védjeggyel vannak ellátva. Ehhez olyan laboratóriumi teszteknek kell megfelelni, melyek különböző terepeken (sima, egyenetlen, száraz, nedves) mérik a cipő tapadását. A talp minőségét túrázóink valós körülmények között terepen, hegyvidéken tesztelik és értékelik.

KÖRNYEZETBARÁT ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezetbarát, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezetbarát gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 60% Gumi (BR), 40% Etilén-vinil-acetát (EVA) Felsőrész 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán Belső rész 50% Etilén-vinil-acetát (EVA), 50% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Hagyd megszáradni, majd száraz helyen, UV-sugárzástól védve tárold!

Tesztek

Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Vélemények

Betöltés...