Gyerek túra baseball sapka , UV-szűrő - MH500

4 490 Ft

8610386

Uv-szűrő baseball sapka, védi a gyermek fejét a naptól.

Futás, kúszás, ugrálás, játszadozás... ez a sapka védelmet biztosít a gyerekek számára a kalandjaik során. A megfelelő napvédelemmel nyugodtan elviheted a gyermeket felfedezni a hegyeket!

Szín:

Zöldeskék

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Napvédelem

Az UPF 40+ kiszűri az UV-A és UV-B sugarak 97%-át. Levehető tarkóvédő.

Légáteresztés

Mesh szellőzői légáteresztést biztosítanak.

Univerzális méretek

52 - 56 cm fejkerülethez. Levehető tarkóvédő.

Könnyű súly

Csak 62 gramm!

Gyors száradás

Poliamid összetevője révén nagyon gyorsan szárad.

Leírás

NAPVÉDELEM

A leghatékonyabb védelmet a ruházat biztosítja: hosszú ujjú felsőrész, nadrág, széles karimájú kalap. Vigyázz, a póló önmagában nem tud megfelelő védelmet biztosítani: a szövet vastagsága és sűrűsége, de még a színe is befolyásolja, mennyi UV-sugarat képes megszűrni a ruhadarab. A min. 40/50-es védőfaktor (UPF 40+/50+) védjegye mutatja, hogy az európai szabványnak megfelelő a termék. A min. 40-es védőfaktor azt jelenti, a ruha a napsugarak 97,5%-át, a min. 50-es jelzés, hogy min. 98%-át szűri ki

STRAPABÍRÓ ANYAGOK

Az anyag a kopást és dörzsölést vizsgáló teszteken is megfelelt, laboratóriumi tesztekkel bizonyított, hogy a polár nem bolyhosodik. Színtartó teszt: az anyag színtartó, a textilfesték nyál hatására sem enged a színéből. Anyagtartósság teszt: a rendszeres mosás nem változtatja meg az anyag tulajdonságait.

Környezetvédelmi víziónk

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

HONNAN SZÁRMAZNAK A BASEBALL SAPKÁK?

A baseball sapkát Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Kínában gyártották.
Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a baseball sapkák gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Súly

0.054 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 86% Polietilén-tereftalát (PET), 14% Elasztán Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz helyen tárold.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...