Gyerek aláöltözet felső Keepcomfort 100, hosszú ujjú, fekete

3 490 Ft

8619327

A Keepcomfort aláöltözet felső ideális gyerekek számára mérsékelt intenzitású mozgáshoz.

Kényelmes érzetet biztosító, hőtartó aláöltözet felső hosszú ujjakkal. 7°C és 20°C között ajánlott, kivezeti az izzadságot, hogy jobban élvezd a játékot.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

A szoros kötésű anyag hozzájárul a testhőmérséklet megőrzéséhez.

Légáteresztés

Az izzadság-elvezetésnek köszönhetően szárazon tart.

Szabad mozgás

Lágy esésű anyaga és testhezálló szabása megkönnyíti a széles mozdulatokat.

Leírás

Miért egészséges és előnyös a test számára a technikai aláöltözet viselete?

Az aláöltözet egy szigetelő réteg a hő megtartásához. Felszívja és kivezeti a nedvességet, hogy szárazon tartsa a bőrt. Hideg és meleg időben is hozzájárul a test természetes hőszabályozó folyamatához, hogy 37°C-on tartsa a test belső hőmérsékletét intenzív erőkifejtés során. Nagyon gyorsan szárad. Folyamatosan biztosítja az izzadság-kivezetést, hogy hosszabb ideig, kényelmesen tudj sportolni.

A tervezőcsapat üzenete

Futballcsapatunk ezt a Keepcomfort aláöltözet felsőt olyan futballisták és sportolók számára tervezte, akik testhezálló, de nem túl szűk alánadrágot keresnek, amely véd a hidegtől.
A termék nagyon kényelmes viselet mérsékelt intenzitású játékhoz vagy más sporttevékenységhez, amely során enyhén izzadsz.

Miért válaszd ezt a környezettudatos módon készített terméket?

A fekete színű modell 100% újrahasznosított poliészterből készült. Ezzel jelentősen csökkentettük a CO2-terhelést.
A Dope-Dyednak nevezett festési technológia során a szálakat a gyártásuk során festjük meg. Ez az eljárás jelentős mértékben csökkenti a CO2-hatást. Ezt a terméket választva, hozzájárulsz az ökológiai lábnyomod csökkentéséhez.

Technikai tesztek

A Kipstánál minden technikai aláöltözetet teszteltünk terméktanúsító egységünkben, hogy pontosan mérjük a hőtartást és az izzadságelvezető képességet. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az időjárási viszonyok függvényében a gyakorlatodnak megfelelő terméket ajánljuk.

Amit a Keepcomfort aláöltözet viselete során érzel

Hőtartás és meleg érzet hűvös és hideg időben. Szabályozza a testhőt, az izzadságtermelést és szárazon tartja a bőrt mérsékelt intenzitású mozgás során. Kényelmes viselet a testhezálló szabásnak és puha anyagának köszönhetően

A Keepcomfort termékcsalád

Három termék alkotja a Keepcomfort választékot: hosszú ujjú aláöltözet, hosszú aláöltözet nadrág és rövidnadrág a teljes védelemhez a hideggel szemben.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 87% Polietilén-tereftalát (PET), 13% Elasztán

Tárolási tanácsok

Nedvességtől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó.

Tesztek

A Kipstánál minden technikai aláöltözetet teszteltünk terméktanúsító egységünkben, hogy pontosan mérjük a hőtartást és az izzadságelvezető képességet. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az időjárási viszonyok függvényében a gyakorlatodnak megfelelő terméket ajánljuk.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...