Golf nadrágszoknya WW500, fekete

8 990 Ft −16%
7 490 Ft
*2022. 07. 28.-től, a készlet erejéig
8615379

Golfrajongó csapatunk golfozók számára, meleg időjáráshoz (>20 °C) tervezte a nadrágszoknyát.

És ha a lendítésnél felhúzódik a szoknya? Ne aggódj emiatt. Csapatunk úgy alakította ki a szabásmintát, hogy a modellhez egy rövidnadrágot is tervezett és hátul megnövelte a szoknya hosszát.

Szín: Fekete
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Könnyű súly

Az anyagot a kényelmes és könnyed viselethez választottuk.

Szabad mozgás

Rugalmas anyagok a kényelmes és zavartalan mozgáshoz.

Izzadság-elvezetés

Jó izzadságkivezetés, száraz viselet.

Technikai információ

Modellezőnk, Audrey megosztja velünk a részletekben rejlő különbséget.

„A szoknya anyagául lágy és könnyű textilt választottunk. Úgy döntöttünk, hogy a derékrészhez olyan anyagot használunk, amelyik jobb tartást biztosít és kiemeli az alakot. A szoknya gumírozott derékrésze is ezt a célt szolgálja. Végül, hátul hosszabbra alakítottuk a szoknyát, hogy az ne húzódjon fel célzás közben."

Tervezőnk, Lea elmagyarázza, miért alakítottunk ki két zsebet a szoknyán.

„A szoknya két hátsó zsebében elférnek a kiegészítők. Úgy döntöttünk, hogy a nadrágszoknya elejére nem teszünk zsebeket, megőrizve a modell rendkívül könnyed és elegáns megjelenését.”

Inesis, a gondos tervezés

Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

Koncepció és technológia

Összetétel

Külső réteg - Fő anyag 89% Poliamid, 11% Elasztán Belső réteg - Elsődleges bélés 65% Poliamid, 35% Elasztán Zseb 100%

TESZTEK

Célunk a legjobb termékminőség biztosítása. Ennek érdekében forró égövi környezetben, golfozók közreműködésével a Fülöp-szigeteken teszteltük a terméket. A játékosok segítségével kiválaszthattuk számodra a kényelmes golfozáshoz megfelelő anyagokat.

Jóváhagyta

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
10,96 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: C
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet