Férfi túra esőnadrág, vízálló - MH500

19 990 Ft

8545324

A Mont Blanc lábánál túrázókból álló csapatunk megtervezte ezt a vízhatlan nadrágot hegyi túrázáshoz, védelmet nyújt vihar esetén.

Kompakt zsebének köszönhetően kis helyet foglal, kiegészíti a vízhatlan esőkabátot.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Véd a záportól 3 rétegű bevonat 15000 mm H²0 Schmerber

Légáteresztés

Nedvszívó membránja kivezeti az izzadságot (RET=8)

Könnyű súly

Csak 354 g az L-es méret.

Egyszerű használat

Térd alá érő cipzár: fel és le lehet venni a cipő levétele nélkül.

Zsebek

Tárolózseb a személyes tárgyak szárazon tartására.

Univerzális méretek

Dereka gumival behúzható, méretre igazítható.

Kis csomagméret

Könnyű és kompakt, a zsebébe hajtogatható, így kis helyet foglal a hátizsákban.

Leírás

Szabás

Hagyományos szabásvonal. Bő szabásának köszönhetően nadrágra, rövidnadrágra és harisnyára is ráhúzható. Figyelem: az oldalsó cipzár miatt a nadrágszár alján nincs szegély.

Fő összetevő

3 rétegű membrános összetevő.

Membrán.

Egy termék vízhatlansága 2 fő kritériumtól függ: az anyagától és a felépítésétől. Ez a termék egy bevonattal készült. A membrán nagyon vékony, műanyag filmréteg (poliuretán), amely vízhatlanná teszi a szövetet úgy, hogy az légáteresztő is marad.
Előnye, hogy rugalmas, könnyű és légáteresztő.

RÉTEGES FELÉPÍTÉS

3 rétegű felépítés: A membránt a külső és a belső anyag közé ragasztják. Ezt a strapabíró és technikai esőnadrágoknál használjuk.

AZ ANYAG VÍZHATLANSÁGA

Egy anyag vízhatlanságának biztosításához laboratóriumi teszteket végzünk. Ehhez az anyag víznyomással szembeni ellenállását vízoszloppal, mm-ben mérjük (az ISO 1092 szabványon alapuló teszt). Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. Egy 15000 mm-es vízhatlanságú szövet 15000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen. 15000 Schmerbernek felel meg.

Az esőnadrág vízhatlansága

A kabát vízhatlansági szintjének megállapításához laboratóriumi teszteket végzünk, ahol szimuláljuk az esőt. Ezt a terméket zuhanytesztnek vetettük alá, vagyis 2 óra alatt lehullott 18 cm esőnek. Ez a teszt egy nagy, hegyvidéki vihart szimulál.

A VÍZLEPERGETÉS REAKTIVÁLÁSA

A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek leperegnek a felületén, így nem szívja magába. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni.
A nadrág vízlepergetése újrakativálható, ha 10 percre a szárítógépbe tesszük alacsony hőfokon, vagy impregnáló sprayt használunk Kód: 8551983)

AZ ANYAG LÉGÁTERESZTÉSE

Az anyag légáteresztését a párolgási ellenállás “Résistance Évaporative Thermique” (RET) alapján mérik. Ez az anyag kapacitása, hogy mennyire vezeti ki a test által termelt nedvességet és mennyire gátolja meg a víz felhalmozódását a bőrön. Minél kisebb a RET szám, annál légáteresztőbb az anyag.RET ≤ 6: nagyon légáteresztő
RET ≤ 12: légáteresztő
RET ≤ 20: kevésbé légáteresztő anyag
A termék RET száma: 8

Környezetvédelmi víziónk

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

HONNAN SZÁRMAZNAK A NADRÁGOK?

A terméket Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Bangladesben gyártották. Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek az esőnadrágok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Mielőtt eltennéd, győződj meg róla, hogy tökéletesen száraz-e!

Tesztek

Termékeinket használati körülmények között teszteljük a termék vásárlói célcsoportjába tartozó felhasználókkal. A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Hőmérsékleti komfortzóna (a 4 klímakamrájával)
Viselkedési és érzékszervi tudományok

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...