Férfi strandpapucs Slaps 590, fekete

7 990 Ft

8305246

Tervezőcsapatunk vízi sportoláshoz készítette ezt a papucsot. Ideális sportolás előtt és után.Mindenkinek ideális!

A tépőzárral a lábfejhez igazítható felsőrésznek és az optimális ütéscsillapítást biztosító, masszív talpnak köszönhetően kényelmes papucs.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kényelem

A lábujjak kényelme érdekében lábujjpánt nélküli kialakítás.

Jól tart

Állítható pántjai a lábhoz igazíthatók.

Tartós használat

Megerősített talp. Strapabíró felsőrész. Tartós használat.

Gyorsan szárad

Száradási idő: 10 óra. Laboratóriumi körülmények között, 23°C-on tesztelve.

Leírás

A SZÖRFÖSÖK és A PAPUCS

A papucs a szörfösök felszerelésének alap darabja. Amellett, hogy a napfényes szörf-életstílus jelképe, ideális viselet sportolás előtt és után: alapszintű védelmet biztosít a lábnak, egyszerű, praktikus, könnyen tisztítható, de legfőképpen könnyen fel- és levehető, akár vizes lábbal, akkor is, ha a kezed tele van a felszereléssel.

Kialakítás

Az OLAIAN-nál ismerjük a szörfösök igényeit és szem előtt tartjuk őket papucsaink tervezésekor, hogy a lehető legtöbb felhasználó lehessen elégedett termékeinkkel. A terméket csapatunk Franciaországban, Hendaye-ban tervezte és tesztelte. Az Olaian nemzetközi központja Handaye-ban, a Bidassoa mentén található. Így termékeinket a felhasználókkal együttműködve tengerparti környezetben fejleszthetjük.

HASZNÁLAT

A papucsokat rendszeres használatra terveztük, olyan szörfösök számára, akik gyalog közelítik meg a szörfözés helyét: egyenetlen terepen, változó talajon, napi 5 km-nél rövidebb távon.

HASZNÁLATI TESZT

Csapatunk külső partnerekkel, valós használati körülmények között tesztelte.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 100% Hőre lágyuló polietilén (TPE) Felsőrész 54% Poliuretán, 32% Polietilén-tereftalát (PET), 14% Poliamid Belső rész 100% Hőre lágyuló polietilén (TPE)

Vélemények

Betöltés...