Férfi esőnadrág túrázáshoz MH500, vízálló, fekete

14 990 Ft

A Mont Blanc lábánál túrázókból álló csapatunk megtervezte ezt a vízhatlan nadrágot hegyi túrázáshoz, védelmet nyújt vihar esetén.

Kompakt zsebének köszönhetően kis helyet foglal, kiegészíti a vízhatlan esőkabátot.

Szín: Fekete
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Vízhatlanság

Véd a záportól 3 rétegű bevonat 10000 mm Schmerber

Légáteresztés

Nedvszívó membránja kivezeti az izzadságot (RET=8)

Könnyű súly

Csak 354 g az L-es méret.

Egyszerű használat

Térd alá érő cipzár: fel és le lehet venni a cipő levétele nélkül.

Zsebek

Tárolózseb a személyes tárgyak szárazon tartására.

Univerzális méretek

Dereka gumival behúzható, méretre igazítható.

Kis csomagméret

Könnyű és kompakt, a zsebébe hajtogatható, így kis helyet foglal a hátizsákban.

KÉPEK

Férfi esőnadrág túrázáshoz MH500, vízálló, fekete

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Szabás

Hagyományos szabásvonal. Bő szabásának köszönhetően nadrágra, rövidnadrágra és harisnyára is ráhúzható. Figyelem: az oldalsó cipzár miatt a nadrágszár alján nincs szegély.

Fő összetevő

3 rétegű membrános összetevő.

Membrán.

Egy termék vízhatlansága 2 fő kritériumtól függ: az anyagától és a felépítésétől. Ez a termék egy bevonattal készült. A membrán nagyon vékony, műanyag filmréteg (poliuretán), amely vízhatlanná teszi a szövetet úgy, hogy az légáteresztő is marad.
Előnye, hogy rugalmas, könnyű és légáteresztő.

RÉTEGES FELÉPÍTÉS

3 rétegű felépítés: A membránt a külső és a belső anyag közé ragasztják. Ezt a strapabíró és technikai esőnadrágoknál használjuk.

AZ ANYAG VÍZHATLANSÁGA

Egy anyag vízhatlanságának biztosításához laboratóriumi teszteket végzünk. Ehhez az anyag víznyomással szembeni ellenállását vízoszloppal, mm-ben mérjük (az ISO 811 szabványon alapuló teszt). Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. Egy 10000 mm-es vízhatlanságú szövet 10000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen. 10000 Schmerbernek felel meg.

Az esőnadrág vízhatlansága

Az esőnadrág vízhatlansági szintjének megállapításához laboratóriumi teszteket végzünk, ahol szimuláljuk az esőt. A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (100 liter víz/ m²/ 3 óra). Ez a teszt egy nagy, hegyvidéki vihart szimulál.

A VÍZLEPERGETÉS REAKTIVÁLÁSA

A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek leperegnek a felületén, így nem szívja magába. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni.
A nadrág vízlepergetése újrakativálható, ha 10 percre a szárítógépbe tesszük alacsony hőfokon, vagy impregnáló sprayt használunk Kód: 8551983)

AZ ANYAG LÉGÁTERESZTÉSE

Az anyag légáteresztését a párolgási ellenállás “Résistance Évaporative Thermique” (RET) alapján mérik. Ez az anyag kapacitása, hogy mennyire vezeti ki a test által termelt nedvességet és mennyire gátolja meg a víz felhalmozódását a bőrön. Minél kisebb a RET szám, annál légáteresztőbb az anyag.RET ≤ 6: nagyon légáteresztő
RET ≤ 12: légáteresztő
RET ≤ 20: kevésbé légáteresztő anyag
A termék RET száma: 8

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont-Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

Környezetvédelmi víziónk

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezetbarát, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezetbarát gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Fő anyag 100% Poliészter Bevonat 100% Poliuretán Bélés 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Mielőtt eltennéd, győződj meg róla, hogy tökéletesen száraz-e!

TESZTEK

Termékeinket használati körülmények között teszteljük a termék vásárlói célcsoportjába tartozó felhasználókkal. A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Hőmérsékleti konfortzóna (a 4 klímakamrájával)
Viselkedési és érzékszervi tudományok

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, sportnagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK