Kifutó
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki
Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki

Férfi cipő fitneszhez, 520-as, khaki

18 990 Ft −21%
14 990 Ft
*2023. 05. 25.-től, a készlet erejéig

8649664

Fitneszcipő intenzív edzésekhez.

Stílusos és technikai cipő minden fitneszedzésedhez.Követi a teljesítményed elvárásait, hatékony edzést biztosít.

Szín:

Fekete / Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ütéscsillapítás

Új habszivacs, amely biztosítja az ütéscsillapítást a dinamikus mozgások közben.

Rugalmasság

A H-flex természetes hajlítást biztosít és kövei a lábad mozgását.

Tapadás

Gumi külső talpa jól tapad és strapabíró.

Légáteresztés

Mesh anyaga lehetővé teszi lábad szellőzését edzés közben.

Leírás

Miért válassz fitneszcipőt?

A sportlaboratóriumunk által végzett tanulmányok kimutatták, hogy fitnesz során rendkívül változatos, a többi sporttól eltérő mozdulatokat végzünk. Forgások, ugrások, guggolás, kitörés. Cipőinket azért fejlesztettük ki, hogy a sérülés kockázata nélkül, helyesen végezhesd el ezeket a mozdulatokat. A fitneszhez adaptált cipő a futócipőhöz képest 20%-kal csökkenti a fitnesz közbeni sérülés kockázatát.

Sarokmagasság: a talp elülső és hátsó részének magassága közti különbség.

Minden fitneszcipőnk 4 mm-es sarokmagassággal rendelkezik. A 4 mm-es drop természetesebb lábtartást eredményez (mezítláb a sarokmagasság 0 mm).

TÖBBIRÁNYÚ RUGALMASSÁG

A többirányú rugalmasság a cipő azon tulajdonsága, hogy hajlik és forog minden irányban. Tanulmányok kimutatták, hogy fitneszhez 1,7-szer hajlékonyabb cipőre van szükség, mint futáshoz. A boka mozgása is eltérő fitnesz és futás közben. Ezért fejlesztünk többirányú mozgásra alkalmas cipőt, fitneszhez is ilyenre van szükséged.

TARTÁS AZ ELÜLSŐ RÉSZEN

Miért fontos? Az elülső tartás azért fontos, mert fitnesz során itt található az elsődleges nyomáspont. Segíti az egyensúly megőrzését érkezéskor és az irányváltást.

Ütéscsillapítás az első részen

A cipő ütéscsillapítása csillapítja az ütődéseket és csökkenti a rezgéseket. Fitnesz során a lábfej elülső része éri a talajt, míg futásnál a sarok. Cipőink elülső része optimális ütéscsillapítást biztosít, mely védi a testet az ismétlődő erőhatásokkal szemben, ugyanakkor stabil ellépést tesz lehetővé a folyamatos mozgás érdekében.

Tapadás és forgás

A cipő tapadása gyors és egyszerű irányváltást tesz lehetővé, míg a forgópont - ahol a cipő kevésbé tapad - segítségével könnyedén, az ízületeket kímélő módon fordulhat. A kettő közti egyensúly megtalálása alapvető fontosságú. Számos érzékszervi, mechanikai és biomechanikai teszt eredményeként sikerült meghatároznunk a tapadás ideális mértékét, és meghatároznunk a talp forgása során az erőátvitelt biztosító részt.

Hogyan bizonyítjuk? A termék tesztelése

Laboratóriumainkban a kutatók érzékelők segítségével analizálják a mozdulatokat, így pontos képet kapunk az emberi test reakcióiról. Tesztjeinket fitnesztermekben is elvégezzük, hiszen semmi nem ér fel a terepen szerzett tapasztalatokkal! A tesztek segítségével elérhető, technikai termékeket kínálunk, hiszen célkitűzésünk az, hogy te felhőtlenül, a legjobb körülmények között sportolhass!

És a ráadás? Nem hagy nyomot a padlón.

A külső talpa nem hagy nyomot a padlón.

FUTHATOK FUTÓPADON A FITNESZCIPŐBEN?

Fitneszcipőink kifejezetten kardióedzéshez készültek. Ugyanakkor mérsékelt használat mellett futópadon történő futáshoz is megfelelnek. A cipők alkalmasak arra, hogy edzés előtt vagy után a futópadon bemelegíts, levezess. Ha azonban az edzés során akár futópadon, akár a szabadban végig futni szeretnél, biztonságod érdekében erősen ajánljuk, hogy viselj futócipőt!

FITNESZCIPŐ, KIZÁRÓLAG BELTÉRRE?

A kardióedzést jellemzően teremben vagy otthon végzik. Így cipőinket is beltéri használatra terveztük. A „lágyabb” gumi kifejezetten terembe való. Ha kültéren viseled a cipőt, a gumi idő előtt elkopik. A cipők talpának tapadása függ a fitneszteremben vagy a lakásban használt járófelülettől. A gumi növeli a cipő tapadását.

Az új MFOAM habnak köszönhetően extra ütéscsillapítás

A kényelem és ütéscsillapítás mindig is elengedhetetlen szempontjai voltak egy fitnesz cipőnek. Az újonnan kifejlesztett MFOAM hab a Decathlon legjobb válasza ezekre az igényekre, kétségtelenül a legminőségibb EVA (rugalmas és puha anyag).

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 100% Polietilén-tereftalát (PET) Alsó rész 70% Etilén-vinil-acetát (EVA), 30% Gumi Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Vélemények

Betöltés...