Felnőtt teniszütő Pure Drive 300 g, kék

74 990 Ft

Haladó szintű női és férfi teniszezők számára tervezett erőteljes és stabil ütő.

Az új Babolat Pure Drive a HTR (High Torsional Rigidity) technológiával készült, amely növeli a labdába visszaadott energiát a kirobbanó erőért. 300 g-os modell.

Szín: Kék / Sötétkék
Méret: Méretválasztó
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Teljesítmény

Az LHTR SYSTEM fokozott merevséget ad az ütőnek a torzulásnál.

Stabilitás

Magas inerciaértéke révén nagyon stabil az ütéseknél.

Rezgéscsillapítás

Az SWX PURE FEEL lehetővé teszi a rezgések szűrését.

KÉPEK

Felnőtt teniszütő Pure Drive 300 g, kék

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Súly (húrozás nélkül)

300 g
Súly : A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly (húrozás nélkül)

32 cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület:

645 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

Merevség

72 Ra
Ra : Az ütő merevségét jelöli, vagyis milyen mértékben deformálódik az ütés pillanatában. Minél merevebb az ütő (vagyis minél magasabb az Ra érték), annál kevésbé deformálódik az ütéseknél. Az ütés során minimális az energiaveszteség, a húrok által a labdába továbbítja. Így általánosan elmondhatjuk, minél merevebb egy ütő, annál erőteljesebb.

Inercia (húrozás nélkül)

SW = 290

Inercia (Swingweight angolul) : Mindenekelőtt az ütő kezelhetőségét jellemzi, valamint a képességét az energiatovábbításra a labdába (erő). Minél magasabb az ütő inerciaértéke, annál erősebb, de kevésbé kezelhető. Minél alacsonyabb az inerciaérték, az ütő annál egyszerűbben irányítható, de nem olyan erőteljes. Ez nagyrészt az ütő súlyának, egyensúlyának és hosszának az eredménye.

Húrképlet

16 x 19

Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

Szekció

Szekció (mm-ben): 23/26/23

HTR System

Ezt az erőteljes torziós merevséget (High Torsional Rigidity, HTR) biztosító rendszert a keret szerkezetéhez adták hozzá, hogy növelje a merevségét lehetővé téve a nagyobb teljesítményt és erőteljes ütést.

SWX Pure Feel

Az SMAC technológiát továbbfejlesztő új technológia, az ütő szerkezetébe integrált forradalmi rezgéscsillapító rendszer, amely kivételes érzetet és egyedi hangzást nyújt az ütés pillanatában.

Elliptic Frame

Az elliptikus keretszerkezet optimális ellenállást biztosít, minden részen merev a nagyobb teljesítmény érdekében.

FSI Power Technology

A keret és a húrok közti kölcsönhatást megkönnyítő rendszer: kiegészítve a 16x19-es nyitott húrozással és a gyémánt alakú húrvezetőkkel, növeli a sweet spot méretét.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Ne tedd ki az ütőt nagy hőingadozásnak!

Jóváhagyta

Lucas Pouille, Fabio Fognini, Garbine Muguruza, Amanda Anisimova, Sofia Kenin

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK