BOKASÚLY PÁR FITNESZHEZ TONESOFTBELL 1 kg, bordó

5 990 Ft
Egységár 2 995 Ft/egység

Rugalmas bokasúly izomerősítésre, szabadon maradhat a kezed! Kapható:2*250 g --> 1 kg és 2*500 g. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Tedd változatossá edzéseidet ezekkel a rugalmas súlyzókkal. A súlyokat tetszés szerint variálhatod. Pilates, Pilates toning, sportgyaloglás...

Szín: Lila
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Sokoldalúság

Választhatsz: a csuklódra és a bokádra erősítve egyaránt használod!

Sokoldalúság

Az edzés nehézségéhez igazítsd a súlyokat: 4 db 250 g-os súly

Könnyű karbantartás

A termék kézzel vagy kímélő programmal mosható: vége a rossz szagoknak!

KÉPEK

BOKASÚLY PÁR FITNESZHEZ TONESOFTBELL 1 kg, bordó
BOKASÚLY PÁR FITNESZHEZ TONESOFTBELL 1 kg, bordó
BOKASÚLY PÁR FITNESZHEZ TONESOFTBELL 1 kg, bordó
BOKASÚLY PÁR FITNESZHEZ TONESOFTBELL 1 kg, bordó

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Mekkora súlyt válassz?

Ha most kezded az izomerősítést, vagy ha a felsőtested megerősítése a cél, válaszd az 1 kg-os súlyt. A 2 kg-os súlyokat a haladóknak ajánljuk, illetve az alsótest (comb-és fenékizmok) erősítésére. Kétely esetén válaszd a kisebb súlyút a pontosabb és hatékonyabb gyakorlatokhoz.

Milyen gyakorlatokat végezhetek a súlyzóval?

Nem tudod milyen gyakorlattal kezdd, vagy hogy milyen a helyes testtartás? Nézd meg az alábbi linket: (Másold ki, majd illeszd be a böngészőbe)
https://sportoljma.hu/magazin/bokasuly-fitneszhez
Tervezőcsapatunk szakképzett edzőkkel közösen fejlesztett ki egy tucat gyakorlatot, amelyet a telefonodra letölthető poszteren is megtalálsz!

STATIKUS VAGY DINAMIKUS?

A gyakorlatok során a testtartás lehet dinamikus és statikus. (ez utóbbinál egy helyben maradunk)
Elsősorban a dinamikus feladatokhoz ajánljuk a csukló-és bokasúlyokat. Rugalmas és moduláris kialakításuk miatt praktikusabbak az olyan feladatoknál, mint pl. a kitörés. A statikus gyakorlatokhoz, mint a guggolás, inkább súlyzókat használj. A kezedben tartott súlyzók ugyanis segítenek az egyensúly megtartásában gyakorlat közben.

Mit is jelent pontosan az erősítés?

Az izomerősítés nem más, mint az izomrostok vastagságának növesztése. Mind a saját súlyzós feladatok, mind az eszközökkel végzett erősítő gyakorlatok célja ezen izomrostok feszesítése, formálása. Az izomfejlesztésnek rengeteg más előnye is van: javítja a kondíciót, növeli az állóképességet, javítja az anyagcserét, a szívműködést, a légzést és növeli a teljesítményt, szellemi frissességet. És persze egy izmos kézre mindig szükség van, ha máskor nem, egy nagy bevásárlás után biztosan!:)

Az izomerősítés kiket szólít meg?

Jó hír! Az izomfeszesítés mindenkié, életkortól függetlenül! A megfelelő súlyok és feladatok kiválasztásával bárki űzheti ezt a sportot! Ráadásul otthon is könnyedén elkezdhetjük!

VIDEÓK

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Töltet 60% Vas, 40% Homok Fő anyag 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Használat után zárd le a tépőzárat! Száraz, beltéri helyen tárolandó!

TESZTEK

Hogy minőségileg a legjobbat kínáljuk Neked, számos tesztet végzünk el termékeinken. Ezeket laboratóriumban és terepen végezzük. Teszteljük a termék kopás-, és szakadásállóságát, valamint azt, hogy mennyire állnak ellen a mosásnak.Az összetevőket (anyag, mesh, öltés, csat, pánt, tépőzár... ) is teszteljük egyenként.

Jóváhagyta

"Szuper termék, tökéletesen illeszkedik a csuklómhoz és a bokámhoz" Claudine, Decathlonos vásárló

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK