Kényelmes és vízhatlan

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean 900 kabát, világosszürke TRIBORD - Férfi hajós ruházat
Hajózás, dingi, windsurf

Ozean 900 vízhatlan és légáteresztő férfi kabát, világosszürke TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, viharos időjárási körülményekhez. Vízhatlan és légáteresztő hajóskabát sportos használatra is. Dereka neoprén, gallérja és mandzsettája véd a víztől.

Szín : Világosszürke

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 49 990Ft %

Minimum 49 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8314369
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Videó-útmutató Ismerje meg a videó segítségével a Ozean 900 kabát funkcióit és beállítási lehetőségeit.
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Beaufort 3L összetevő a legextrémebb időjárási viszonyok közepette is száraz érzetet biztosít. A ruhadarabot 24 órás viharteszt során teszteltük: 450 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp víz sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő garantáltan vízálló min. 28000 mm-es vízoszlop nyomásig. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Kapucni: Kiváló láthatóságot biztosító kapucnija 3 irányban állítható: napellenző magassága, látómező szélessége és a fejkerület. Félmerev napellenző formázható szegéllyel.
Hőszigetelés: Neoprén dereka rugalmas és állítható a két széles tépőzárral. Tökéletesen illeszkedik a kantáros nadrághoz.
Iratok és multimédiás eszközök védelme: Kenguruzsebe 100%-ig vízhatlan rekesszel rendelkezik, így a nem vízálló kiegészítők biztonságos tárolására is alkalmas.
Tárolás: A középső nagy zseb szilikonos cipzárral záródik, két viharzsinórral van felszerelve, melyek közül az egyik egy 130 x 220 mm nagyságú, vízhatlan zseb biztonságáról gondoskodik. Ebben a zsebben két kis rekesz található a kiegészítők tárolására (pl. : kés, seklikulcs. . . ), így azok nem csúszkálnak jobbra-balra.
Kézmelegítő zsebek: A nagy, 300 g-os polárral bélelt kézmelegítő zsebben egy pánton lógó gyűrű található, amelyre kívülre helyezve a biztosíték karabinerétt csatlakoztathatja, vagy ráakaszthatja kesztyűjét, hogy megszáradjon.
Vízhatlanság: A gallér belső része és a mandzsetta belseje tépőzárral behúzható, belső oldalán szintetikus gumipánt biztosítja a hatékony és a tartós vízhatlanságot.
Gallér Egyszerűen, két exkluzív tépőzárral szabályozható a dupla gallér, amelyhez egy gumírozott betét is tartozik a nagyobb kényelem érdekében.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló vízsugárnak, "zuhanynak" vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult egy több mint 4 órás, 100 l/h/m²-450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen: a csapadék világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC), ez a rekord azóta sem dőlt meg. Párizsban egy átlagos eső 2 l/h/m² (www.Paris.fr)
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően azt a külvilágba vezeti el. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
Összehasonlító értékelés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó értékelés (A,B,C,D,E besorolás azaz 1-5 osztály) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák, stb....) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében.
További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Tanguy de Lamotte, hivatásos hajóskapitány, a Vendée Globe 2012-2013 versenyzője tesztelte és hagyta jóvá a legnehezebb óceáni időjárási körülmények között ezt a vízhatlan és légáteresztő ruhadarabot. Megvédte az erős széltől, orkántól, az özönvízszerű esőtől és a fedélzetre felcsapó hullámoktól.
Szakértőnk ajánlása A Novadry laboratóriumi körülmények között vihart szimulált a teszteléshez. 24 órán át bőséges esőnek (450 l/h/m²) tette ki a ruhadarabot, de az mindvégig száraz maradt.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE