SUBEA
  • FELSZERELÉS ÉS KIEGÉSZÍTŐK SCD Búvárkodás - Nyomásmérő búvárkodáshoz SUBEA - Palackos búvárkodás
  • FELSZERELÉS ÉS KIEGÉSZÍTŐK SCD Búvárkodás - Nyomásmérő búvárkodáshoz SUBEA - Palackos búvárkodás
  • FELSZERELÉS ÉS KIEGÉSZÍTŐK SCD Búvárkodás - Nyomásmérő búvárkodáshoz SUBEA - Palackos búvárkodás
Ref. : 8397258
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FELSZERELÉS ÉS KIEGÉSZÍTŐK SCD

Nyomásmérő búvárkodáshoz 300-as, lumineszkáló SUBEA

SUBEA
Decathlon
A Subea tervezőcsapata pontos és könnyen leolvasható nyomásmérőt készített légzőkészülékes búvárkodáshoz, a palackban lévő levegő mennyiségének megállapításához Nyomásmérő legfeljebb 300 bar nyomású búvárpalackhoz. Nagy nyomású rendszerekkel kompatibilis.

Termékelőnyök

Könnyen olvasható Lumineszkáló 300 baros kijelző, kiemelés 50 bartól.
Tartós használat Robbanás elleni védelem, ütésálló.

Műszaki információ

Műszaki jellemzők

Egy darabból készült, 300 baros, rozsdamentes, robbanás- és ütésálló, krómozott réz nyomásmérő. Érzékeny, berillium-réz spirál elem. Tömlő külső átmérője: 55 mm. Külső menetes. 7/16'' HP. Súly:
260 gramm. Piros zóna 50 és 0 bar között, a jobb olvashatóság érdekében. Kiegészítő oldalgyűrű a biztonsági heveder rögzítéséhez.

Tanácsok az összeszereléshez

Az első lépcsőt ne húzd meg túl erősen! Az első lépcső általában krómozott rézből készül, mely egy lágy ötvözet, így károsodhat, ha túl erősen húzod meg! A tömlő kétirányú tömítése biztosítja a szükséges vízhatlanságot.
Használj szilikonzsírt a tömítőgyűrűk zsírozásához és tartósabbá tételéhez!

Reduktorok felülvizsgálata

A SUBEA javasolja, hogy a reduktort kétévente vizsgáltasd felül, valamint legalább évente egyszer vizuális ellenőrzést is végeztess rajta! Ezt a két vizsgálatot SUBEA minősítéssel rendelkező szerelőműhelynél kell elvégeztetni.
Különösen intenzív szezon után (több, mint 100 merülés) vagy hosszú ideig tartó tárolás utána szintén érdemes ellenőrizni a terméket.

https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Tárolási javaslat

Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól (elektromos motorok, konyhai eszközök, stb.) távol, és UV-sugárzástól védett helyen tárold! Ellenkező esetben a tömítés gyorsabban károsodhat, és ez veszélyeztetheti a biztonságát és a reduktor megfelelő működését. Hőtől és napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.

Súly

0,26 kg

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Betét
100% Aramid
Alváz
100% Acél
Tárolás Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárold! Hőtől és napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.
Korlátozott felhasználás: Merülés előtt ellenőriztesd búvároktatóval!
Használati utasítás A termékkel kapcsolatos további információkért olvasd el a használati utasítást

Információ/koncepció/technológia

Technikai partnerünk: A Decathlon Hendaye-i (Franciaország) Vízisport központjában található Planet Ocean búvárközbont. A bázis egész évben SUBEA búvártermékeket használ.
Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a SUBEA búvártermékek fejlesztéséhez: a tervezéstől (termékmenedzserek, designerek, mérnökök) egészen a központ búvárjainak részvételével végzett hosszú távú tesztekig (egész évben, kezdőtől oktatói szintig).
Szakértőnk ajánlása Csapatunk és technikai partnerünk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte a terméket.

Vélemények

Munkatársaink véleménye