QUECHUA

Kiváló tapadás és tartás hótalpas túrák során.

 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
 • Túrázás Túrázás - Női túrabakancs SH520 X-warm QUECHUA - Túrázás
Ref. : 8344574
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Túrázás

Női bakancs téli túrázáshoz SH520 X-warm, fekete QUECHUA

QUECHUA
4.7/5

Szín : Fekete / Cseresznye

felhasználói értékelés
Decathlon
ig 14 990Ft %

Minimum

14 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
14 990Ft %
DroppedPriceBefore0FtDroppedPriceNow14 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Hőtartó, vízhatlan és jó tapadást biztosító bakancs téli túrázáshoz, bármilyen havas terepre. Ez a vízhatlan és hőtartó bakancs remek tartást biztosít hótalpas túrák során. Snowcontact talpa kiváló tapadást és súrlódást biztosít bármilyen havas terepen történő túrázás során.

NEKED AJÁNLJUK MÉG

TERMÉKELŐNYÖK

Meleg Komforthőmérséklet statikus helyzetben: -4°C; mozgás közben: -16°C.
Vízhatlanság Vízhatlan és légáteresztő membrán: szárazon tartja a lábat.
Tapadás SNOWCONTACT technológia a megfelelő súrlódásért: a talp anyaga és mintázata.
Tapadás Kiváló tapadás havon a talp 5 mm-es barázdáinak köszönhetően.
Jól tart Félmagas szár, 1 kapocs a szár felső részén: jól tart.
Fedezd fel a termék részleteit

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Biztos, hogy a bakancs elég meleg téli túrázáshoz?

Meleg, hőszigetelő anyagokat választottunk a bakancshoz, hogy hatékony védelmet biztosítson a hótól és a hidegtől. Laboratóriumban és terepen, felhasználók segítségével teszteltük. Megvizsgáltuk, milyen hőmérsékletig kényelmes mozgás közben és nyugalmi állapotban is. A két érték között nagy a különbség: nyugalmi állapotban -4°C-ig, mozgás közben -16°C-ig kényelmes. Számításba vesszük a férfiak és a nők közötti különbséget is a hidegtűrés tekintetében.

Hogyan véd a bakancs a külső hatásoktól?

A bakancs optimális vízhatlanságot biztosító membránnal rendelkezik. A membrán nem más, mint egy nagyon vékony (5-25 mikrométeres), a szövet belső felére helyezett összetevő, mely meggátolja a víz beáramlását, de lehetővé teszi az izzadság kivezetését. A cipő nem csak melegen, de szárazon is tartja a lábat. A talp véd a hideg hótól.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a cipő 100%-ban vízhatlan?

A cipőt félig vízbe merítve, a lábfej gyaloglás közbeni mozgását szimuláló, laboratóriumi tesztek segítségével győződtünk meg a cipő vízhatlanságáról, elhasználódását terepen teszteltük és további használati teszteket is végeztünk. A teszt során 3 szinten teszteljük a vízhatlanságot: 2000 hajlítás (kb. 4 km gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 8 km gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 16 km gyaloglás). Ez a modell 8000 hajlításig (kb. 16 km gyaloglás) vízhatlan.

Légáteresztő cipők a kellemes hőérzet érdekében

A kellemes hőérzet a cipő biztosította hőtartás és légáteresztés közti optimális, egyensúlyi állapot. Ha a cipő túl meleg vagy nem eléggé légáteresztő, az izzadság felgyülemlik benne, ami fázáshoz vezethet. A cipőket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a rendszeres, esetenként intenzív használatnak, melyhez készültek. Membránjuk megakadályozza a víz beszivárgását, ugyanakkor lehetővé teszi az izzadság kivezetését.

Mi a különbség a tapadás és a súrlódás között?

A tapadás a talp barázdáinak számától és formájától függ. A súrlódás a talp anyagához és mintázatához köthető, a gumiabroncsokhoz hasonló módon. A tapadás segíti a lendületvételt, megakadályozza, hogy felfelé menet a cipő hátra csússzon, stabilizálja a cipőt.
A súrlódásnak köszönhetően a cipő nem csúszik meg sima vagy nehéz (esős, havas, jeges) terepen.

Mit kínál a talp SNOWCONTACT technológiája?

A SNOWCONTACT talp különleges összetevője és barázdái (5 mm) tökéletes tapadást biztosít a téli túrák során, bármilyen terepen. A SNOWCONTACT talp hatékonyabb a havon, mint a hagyományos cipőtalpak. Jeges terepen a csúszásgátló tüskék megfelelő biztonságot biztosítanak.

Miért fontos, hogy a túrabakancs jól tartson?

A kényelmes gyaloglás érdekében a megfelelő tartás nélkülözhetetlen. Egy jó tartást biztosító cipő optimalizálja a lépéseket a lejtőkön és emelkedőkön, megakadályozza, hogy a lábfej csúszkáljon a cipőben és véd a vízhólyagok kialakulásától. Kevésbé fáradsz el, mivel az energia átadása során a cipő felé hatékonyabb. Ez különösen fontos hótalpas túrák során.

A bakancs ideális hótalpas túrákhoz?

A bakancsokat téli túrázáshoz készítettük, hótalppal vagy anélkül. A bakancs középmagas szára és a (külső, vagy nadrágba integrált) kamásli optimális védelmet biztosít a beáramló hóval szemben. Vízhatlan és meleg, merevségének és tartásának köszönhetően pedig tökéletes választás hótalpas túrákhoz.

A bakancs rendszeres használathoz is eléggé strapabíró?

A laboratóriumi teszteket mérnökeink hajtják végre, hogy a felhasználói igényeknek megfelelő legyen. Többek között az alábbiakat vizsgáljuk: fűző, fűzőlyukak szakadásállósága, ragasztás tartóssága, mérgező anyagok, UV-állóság, a talp és felsőrész kopásállósága, gyorsított elhasználódás.

Mit húzzak a lábamra téli túrázáshoz?

A megfelelő téli felszerelés összeállításához tartsd be az alábbiakat:
Hőtartás: viselj hőtartó (lehetőleg gyapjútartalmú) zoknit!
Légáteresztés: A túra intenzitásának megfelelő zoknit válassz, az izzadság elvezetése érdekében ügyelj arra, hogy légáteresztő legyen!
Szár magassága: a cipő szárának magasságához igazodó magasságú zoknit válassz! Ha fokozott védelemre vágysz, válaszd a magas szárú modelleket!

hogyan őrizzem meg a cipő technikai tulajdonságait?

A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Áruházainkban különböző termékeket (spray, folyadék) találsz a vízlepergetés megújításához.

Az ideális ruházat túrázáshoz, hideg időben!

A bakancs a hideg időben történő túrázáshoz készült ruházat része: az SH500-as választéké. Válaszd az SH500-as polárt, az SH520-as bakancsot és az SH500-as hótalpat, és élvezd bármikor a hótalpas túrázást! Ne várj többé a tökéletes időjárásra és ne vidd magaddal az összes holmidat! Felszerelésed legyen könnyű és jól összeállított!

Hogyan működik a jótállás?

A termékre 2 év jótállást vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. Érvényes jótállással a termékek cseréje ingyenes. A jótállás a termék hibáira érvényes, nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem megfelelő használatából eredő hibára.

Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez: A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos programjaink: http://developpement-durable.decathlon.com/

Súly

36: 0,812 kg
37: 0,842 kg
38: 0,875 kg
39: 0,907 kg
40: 0,948 kg
41: 0,98 kg
42: 1,013 kg

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel
Felsőrész
40.00% Poliészter, 60.00% Poliuretán
Alsó rész
60.00% Gumi, 40.00% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Meleg bélés
82.00% Poliészter, 18.00% Poliuretán
Belső rész
100.00% Poliészter
Tárolás Javasoljuk, hogy nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárold!

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE