Könnyű befűzés.

Gyaloglás - NEWFEEL férfi cipő, fekete NEWFEEL
/common/3Dpictures/a/5a6a6aa2042c466c97b0d2af12a29fb0.zip/index.html
Gyaloglás

NEWFEEL STRAP férfi cipő aktív gyaloglásra, fekete NEWFEEL

NEWFEEL
Aktív gyalogláshoz, országútra és erdei útra, minden időben. Rendszeres használatra. A Newfeel Strap férfi sportcipőben élvezetes a sportgyaloglás, a tépőzár segítségével könnyen megszorítható és kilazítható.
Méret
Decathlon
ig 9 990Ft %

Minimum

9 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
9 990Ft %
9 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8088094
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése Hajláskönnyítő bemetszések a külső talpon: hajlékony.
Ütéscsillapítás EVA habszivacs talpa és CS kialakítása felfogja az ütéseket.
Könnyű le- és felvétel A tépőzárnak köszönhetően könnyedén, erőlködés nélkül nyitható és zárható.
Légáteresztés Textil felsőrésze elvezeti az izzadtságot.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szármagasság
alacsony.
Anyaga
textil.
Súly
210 g a 43-as méret.
Méretek
39-47.
Szín
Fekete.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden aktív gyaloglásra kialakított Newfeel cipőt hétköznapi gyaloglás során tesztelünk gyaloglókkal olyan körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, gyaloglás időtartama, különböző talaj). Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden aktív gyaloglásra kialakított termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze azok tulajdonságait és előnyeit.
Mit jelent a „CS” konstrukció? A gyaloglás során fellépő fájdalom leggyakrabban a sarokcsontból indul ki. Ezért tervező és fejlesztő csapatunk megalkotta a CS, azaz Circular System kialakítást. Az ütéscsillapító rendszert, amelyet a Decathlon csapata szabadalmaztatott, a Newfeel cipőkbe építik be. A rendszer lényege, hogy teret képez a sarok alatt, így elkerülhető a cipőtalppal való közvetlen érintkezés, ami maximális kényelmet nyújt a lábnak. Bővebb információ: www.newfeel.com
Melyek a sportgyaloglás különböző fajtái? A sportgyaloglás 30 perctől több óráig is végezhető ritmikus gyaloglás, amely szintkülönbség nélküli, egyenes terepen végezhető. Ide tartozik a jó közérzet érdekében végzett, 5-7 km/h sebességű aktív gyaloglás, valamint a teljesítmény növelése érdekében végzett, 7-20 km/h sebességű gyors gyaloglás. Ez a két típusú gyaloglás bottal is végezhető, hogy a teljes testet megdolgoztassuk, ilyen esetben nordic walkingról beszélünk. Bővebb információ a www.newfeel.com weboldalon.
Melyek az aktív gyaloglás jótékony hatásai? Az aktív gyaloglás, mivel a test számos izmát megmozgatja, egy hatékony és komplett fizikai tevékenységnek tekinthető. Más sportokhoz hasonlóan számtalan előnnyel rendelkezik nemcsak az egészség, hanem a vonalak megőrzése terén is. A sporttevékenységek közül a gyaloglás veszi legkevésbé igénybe az ízületeket. Ez tehát kíméletes sport, azonban sok erőfeszítést igényel. Bővebb információt találhat a www.newfeel.com weboldalon.
Milyen különbségek vannak az alkalmankénti, a rendszeres és az intenzív aktív gyaloglás között? A Newfeelnél az aktív gyaloglásnak különböző típusai vannak a gyakoriságtól függően:
- alkalmankénti használat: heti 1 alkalom
- rendszeres használat: heti 2-3 alkalom
- intenzív használat: heti több, mint 3 alkalom
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
80.0% Poliészter, 20.0% Poliuretán
Bélés
100.0% Poliészter
Talp
100.0% Gumi
Kezelési útmutató: Tisztítsa nedves ruhával. Dry in the open air.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja az aktív gyalogláshoz való cipőt.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az aktív gyalogláshoz való Newfeel cipőket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE