Egyszerű és biztonságos használat

MRZ 100 gyerek sisak

Gyerekeknek, síeléshez, snowboardozáshoz, 3- 8 éves korig: egyszerűen használható sisak merev fülvédővel. Egyszerűen használható, kezdőknek ideális, véd az ütésektől. Megfelel az EN 1077 szabvány előírásainak.

 

Ref. : 8343983
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
AIR COOLING Az „AIR COOLING” egy légelvezető rendszer, mely kivezeti a meleget és a nedvességet a sisakból. Szellőzőnyílásainak köszönhetően a sisak mindig kényelmet biztosít.
FIT FOAM A FIT FOAM egy 10 mm vastag habszivacs, mely kényelmessé teszi a sisak viselését és a különböző fejméretekhez biztosítja az alapvető tartást. A tartást a síszemüveg teszi tökéletessé.
EGYEDIVÉ TEHETŐ Az MRZ 400 sisak matricák segítségével személyre szabható. Ettől függetlenül a sisak továbbra is megfelel a vonatkozó, hatályos szabványoknak.
A SISAK ÖSSZETEVŐI ABS külső és EPS belső héjának köszönhetően a sisak rendkívül ütésálló. Legalább 5 évenként cserélje le a sisakját akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!
Az EN 1077 szabvány Az EN 1077-es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását. Az eredmények alapján 2 osztályba sorolják a termékeket: A: Merev fülvédős sisak / B: Puha fülvédős sisak.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Laboratóriumban tesztelt
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE