Vízhatlan membrán és 100%-ban rugalmas összetevő.

MIDCARVE női síkabát

Rendszeres használathoz; meleg, légáteresztő és vízhatlan kabát bármilyen időjáráshoz. Vízhatlan membrán és 100%-ban rugalmas összetevő.

 

Ref. : 8343640
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
AZ ÖSSZETEVŐ VÍZHATLANSÁGA Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb ez a víznyomás értéke, annál vízhatlanabb az anyag. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
VÍZHATLAN MEMBRÁN A membrán egy nagyon vékony (kb. 5 - 25 mikrométer), polimer réteg, melyet a szövet belső felületére visznek fel, ezáltal az anyag vízhatlan és légáteresztő lesz.
LÉGÁTERESZTŐ BEVONAT Légáteresztő bevonat: a szövet felületére felvitt massza vagy folyadék. Vízhatlan védőréteget képez a szöveten, mely azonban kivezeti a vízpárát.
AZ ANYAG VÍZLEPERGETÉSE A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és melegen tart. A vízlepergetést egy speciális anyagkezeléssel érhetjük el. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (2-3 mosás után). Áruházainkban kaphatók erre kifejlesztett speciális szerek. Minden vízhatlan Wedze kabát vízlepergető felületkezelést kapott.
VÍZHATLAN VARRÁSOK Vízhatlan és öntapadó pántok, melyek a varrás belső felén megakadályozzák, hogy a víz beszivárogjon. Hiába készül a ruhadarab a legjobb vízhatlan anyagból, ha a varrásai nem tökéletesen vízállók, a víz beszivároghat! A Wedze a ruházati termékek vízhatlanító pántjait 5 mosást követően teszteli, ezzel is a hosszan tartó vízhatlanságot garantálja.
AZ ANYAG LÉGÁTERESZTÉSE Az összetevők légáteresztő képességét a RET párologtatási ellenállás tesztelésével mérjük (az ISO 11092 szabvány alapján). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több, testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége.
SZÉLÁLLÓ Tudta, hogy a szél növeli a hidegérzetet? Ezért a 0°C-os kinti hőmérsékletet 20 km-es szél esetén -10°C-nak érezzük.
Az ún. „szélálló” összetevők úgy csökkentik ezt a hatást, hogy megakadályozzák a hideg levegő áramlását, amelyet a szél vagy a gyors sporttevékenység eredményez.
INFORMÁCIÓK A MÉRETVÁLASZTÁSHOZ Bő kabátjaink alatt aláöltözetet és alákabátot is viselhet.
Regular szabás => Klasszikus viselet, nem túl bő, nem túl szoros. Szabad mozgást biztosít. Minden testalkathoz és bármilyen típusú síeléshez megfelelő.
Relax szabás => Bő kabát.
Sportos szabás => Testhez álló kabát, előformázott könyökkel és szűk ujjakkal. Általában rövid kabátok. Rugalmas anyag.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezői csapat garantálja, hogy a sporthoz és használathoz, melyhez a terméket tervezték és fejlesztették, tökéletesen megfelel.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE