„Gyapjú anyaga révén meleg és puha!”

MID WOOL női felső

SÍELŐ vagy SNOWBOARDOZÓ HÖLGYEKNEK, a KABÁT KIEGÉSZÍTŐJE, MELEG és SZÁRAZON tart. Síelés közben kulcsfontosságú melegen és szárazon tartó ruhadarabot viselni: a 20% gyapjú összetevő megfelelő meleget és puhaságot biztosít.

 

Ref. : 8313104
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Gyapjú A gyapjú szövetek az elmúlt évek során sokat fejlődtek. Meleg, puha, lélegző, rugalmas, szagmentes, természetes anyag, tökéletes sportoláshoz hideg időben.
Nem szúr, könnyen tisztítható, hőmérséklet- szabályozó, nem veszi át a szintetikus anyagokra jellemzően a kellemetlen szagokat.
Kapucni A meleg és puha kapucni kiváló hőszigetelő. Leengedve melegíti és védi a nyakat és a tarkót.
A kapucni belső része kellemesen puha, véd és „körülölel”. Zsinórral behúzható, méretre állítható: bármilyen időben tökéletesen hőszigetel.
Használati tanácsok Öltözzön fel jól a sípályára!
Hogy melegen és szárazon is tartsa a ruha, javasoljuk, hogy alkalmazza a 3 rétegű öltözködés szabályát. Egyszerű az alapelv: a 3 rétegű ruházat minden rétegének megvan a maga funkciója. Az aláöltözet és az alákabát feladata, hogy melegen tartsa. A síkabáté pedig, hogy megvédje az időjárási viszontagságoktól. Mindegyik réteg légáteresztő, hogy kivezesse a nedvességet.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk.
Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A hátizsák összetevőit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: a szövetet, a cipzárakat, a rögzítéseket. Majd a kész terméket egy tesztcsapat ellenőrzi olyan körülmények között, melyek teljes mértékben megfelelnek a valós használati feltételeknek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE