Új MF3. 6 V2016. A legutolsó változat!

Roller Korcsolya, roller, board - MF3. 6 V2016 roller, fekete OXELO - Roller
Roller

MF3. 6 V2016 freestyle roller, fekete OXELO

OXELO
Freestyle rollerezéshez skateparkban. Új MF3. 6 V2016. A legutolsó változat!

Szín : FEKETE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 34 990Ft %

Minimum 34 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8344962
TERMÉKELŐNYÖK
A csúszás minősége Full core 110 mm-es alumínium és PU 88A High Rebond kerekek ABEC 7 csapággyal.
Tartós használat Dupla vastag alumínium villa, CrMo 4130 króm-molibdén acél T-rúd, HIC kormány.
Könnyű kezelhetőség A nyomon követett anyagoknak köszönhetően a roller élettartama is növelhető.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mi a különbség egy freestyle és egy „normál” roller között? Egy freestyle és egy klasszikus roller között a különbség szinte ugyanaz, mint a BMX és a városi kerékpár esetében. A freestyle rollernek szélesebb a kormánya és kisebbek a kerekei (tehát könnyebben kezelhető). A súlyban is mutatkozik eltérés (kisebb súly) és könnyebben kormányozható: a cél a figurák kivitelezése, a kormány például teljesen körbefordítható.
Végezetül, a freestyle roller merevebb és erősebb is.
Milyen típusú villával látták el a rollert? Megerősített T6 alumínium villa. A villa 125 mm átmérőjű kerekekkel kompatibilis. (Beépített távtartó rendszer. A távtartó a két csapágy között helyezkedik el, és csökkenti a csapágyakra nehezedő nyomást.)
Milyen a Flex Brake fékrendszer? A „flex brake” féket úgy tervezték, hogy minden lökésszerű, hirtelen hatás után visszanyerje eredeti formáját. A rugós fékhez viszonyítva a legfőbb különbség: mérsékli a rezgéseket. E rendszer révén a kerékgumi is kevésbé gyorsan használódik el.
Milyen a freestyle rollerhez tartozó peg? Acél peg. Ø: 21 mm. Hossz: 45 mm.
Milyen az MF3.6 roller kormánymarkolata? Barázdált TPR (Thermo Plastic Rubber) markolat a megfelelő fogáshoz.
Milyen típusú a szorítóbilincs? MF3. 6 6061 T6 alumínium szorítógyűrű 2 csavarral. A 31,8 mm - 34,9 mm átmérőjű kormányokkal kompatibilis.
Milyen méretűek a kerekek? 110 mm átmérőjű, Full Alloy Core típusú (küllő nélküli tömör kerék), high rebound PU 88A keménységű Oxelo kerekek. A hosszú élettartam megőrzése érdekében a kerekeket 608Z ABEC-7 NMB csapágyakra szerelték.
Miért vannak eltérő nagyságú kerekek? 100, 110 vagy 120 mm? Minél nagyobb a kerékátmérő, annál stabilabb a roller, ezáltal nagyobb sebességgel gurulhat a rider… Viszont, a súly hátrányt jelent. Tehát egy nagyobb kerék nehezebb, és kevésbé könnyen irányítható a figurák kivitelezéséhez. Ezért a kerék méretét a célnak megfelelően kell kiválasztani.
Milyen anyagból készült a deck (fellépő)? A lapos deck anodizált 6061 T6 alumíniumból készült. Háromcsatornás szerkezet 4 sínmegerősítéssel a nagyobb stabilitáshoz és a jobb csúszáshoz a gindelésnél (korláton csúszás). Az ergonomikus kialakítás megkönnyíti a fellépő megfogását a grab-hoz. Méretek: 115x530 mm.
Milyen anyagból készült a roller kormánya? Monoblokk T-bar (kormány) CrMo 4310 NOAP króm-molibdén (Chromoly) acélból. A kormány, amely nehezebb és merevebb, mint az alumínium, biztonságos használatot nyújt. Méretek: Ø: 31,8 mm, Magasság: 590 mm. Hossz: 560 mm. Deck szöge: 82,5°.
Hogyan csökkenthető a kormánycsapágy holtjátéka? A Threadless MF36 1"1'8 kormánycsapágy egy új, HIC típusú kompressziós rendszerrel rendelkezik, amelynek révén csökkenthető a holtjáték. Előnye: elkerülhető, hogy a csavaros önzáró rendszer túl gyorsan lazítson a rolleren. A rendszer rendkívül egyszerűen beállítható!
A roller megfelel az EN 14619 szabványnak? Mit takar ez a szabvány? Nevezetesen az EN 14619 szabvány határozza meg a gördülő sporteszközökre vonatkozó biztonsági követelményeket és vizsgálati módszereket.
Milyen biztonsági szabályok vonatkoznak a freestyle roller használatára? Általában védőfelszerelés (sisak, térdvédő, könyökvédő) viselete kötelező a roller használata során.
A súlyos balesetek döntő többsége a használat első hónapjaiban következik be: fordíts kellő időt a roller használatához szükséges alapok elsajátítására, hogy minden vészhelyzetben, az időjárási körülményektől függetlenül (különösen nedves talajon), uralni tudd a sebességet és megfelelően használd a féket.
Milyen szabályokat kell betartani a roller karbantartása érdekében? Tanácsoljuk, hogy minden használat előtt és után ellenőrizd a roller állapotát! Vizsgáld meg, hogy nem keletkezett-e sérülés, vagy nincs-e éles szél és rendellenesen működő alkatrész a rolleren. A kerekek és a csapágyak kopásnak kitett alkatrészek: ne feledkezz meg az ellenőrzésükről, és szükség esetén a cseréjükről. A Decathlon áruház műhelyében rendelhető alkatrészekkel megjavíthatod és meghosszabbíthatod a rollered élettartamát.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Kormány
100.00% Acél
Váz
100.00% Alumínium 6061
Kerekek
40.00% Poliuretán, 60.00% Alumínium 6061
Markolat
100.00% Hőre lágyuló gumi (TPR)
Csavar
100.00% Acél
Tárolás Nedvességtől és naptól védve tárolandó.
Korlátozott felhasználás: Max. teherbírás: 100 kg.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A roller megfelel az EN14619 sport rollerekre vonatkozó európai szabvány követelményeinek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE