APTONIA
  • FOLYADÉKPÓTLÁS Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Maltodextrin italpor 1 kg APTONIA - Multisport kiegészítők
  • FOLYADÉKPÓTLÁS Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Maltodextrin italpor 1 kg APTONIA - Multisport kiegészítők
Ref. : 8561796
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FOLYADÉKPÓTLÁS

Maltodextrin italpor 1 kg APTONIA

APTONIA
Decathlon
Triatlonos csapatunk fejlesztette ki ezt a maltodextrin italport az energiatartalékok feltöltésére 3 órát meghaladó versenyek előtt. Tratlonisták által kifejlesztve, a maltodextrin ideális az energiaraktárak feltöltésére 3 nappal a verseny előtt.

Termékelőnyök

Energiabevitel 1 adag = 33 g szénhidrát
Csökkenti a fáradtságot A B1, B3, B6, és C vitaminok csökkentik a kifáradást.
Antioxidáns A C vitamin hatékony az oxidatív stressz ellen.
Ízvilág Kevésbé édes citromos ital, ettől nem lesz hányingered!
Egyszerű használat Az 1 kg-os csomag megvásárlása előtt a kis adagok jók arra, hogy megkóstold.

Műszaki információ

Milyen sportolóknak ajánlott?

A maltodextrin fogyasztása ajánlott sportolóknak (triatlonostáknak, maratonfutóknak, terepfutóknak...stb), akik 3 óránál többet sportolnak. Egy adag, 34 g maltodextrint kell 500 ml vízben feloldani. A maltodextrint a versenyt megelőző 3 napban kell fogyasztani, napi 2 adagot. 1 kg-os kiszerelés, amely öt versenyfelkészülésre elegendő.
Rajtad a sor!

MALTODEXTRIN: MI EZ?MIRE VALÓ?

A maltodextrin a búza- vagy kukoricakeményítő (darabolás) hidrolíziséből származik, amely kisebb molekulákra bontja azt, ezáltal könnyebben emészthető. - Egy állóképességi sport előtt a maltodextrin növeli az izmokban tárolt glikogént. - Sportolás közben gyors energiát biztosít, kevésbé édes, így nem okoz hányingert. - Sportolás után feltölti a glükózraktárakat.

A 12 DE (dextróz egyenérték) ideális az állóképességi sportokhoz.

A maltodextrin segít a 3 órát meghaladó versenyre való felkészülésben: triatlon, maraton, terepfutás, stb*. Az alacsony DE-nek köszönhetően a maltodextrin ideális az elegendő glikogén feltöltéshez, így nem kell tésztapartin részt venned.

*2 órát nem meghaladó sportoláshoz nem szükséges fogyasztani, mert a mindennapos étkezésből és folyadékból biztosítod a szükségletet.

Fókuszban az új összetevők

Az új maltodextrin italporon javítottunk a visszajelzéseiteknek köszönhetően! Nagyon intenzívnek és az édesítőszertől nagyon édesnek találtátok a trópusi gyümölcsös ízű italport. "Természetes citromízt választottunk, ez kevésbé intenzív és megszűntettük az édesítőszert. Így könnyen elfogyasztható a napi 2 adag 3 napon keresztül!" - magyarázza a termékmérnök.

Két adaptált kiszerelés

- A haladó triatlonistáknak ideális az 1 kg-os kiszerelés, mert ezzel 5 versenyre fel tudnak készülni, ha napi 2 adagot fogyasztanak 3 nappal a verseny előtt. - Kezdő triatlonos vagy?Csak meg szeretnéd kóstolni az új citromízű italport?Hamarosan egy versenyen veszel részt ahová sokat kell utaznod és nem szeretnél nehéz táskát cipelni? Ez a 6 adag (napi 2 adag 3 napon át) neked készült!

És a verseny alatt?

Verseny közben fogyassz ISO és ISO+ italt, amely szintén tartalmaz maltodextrint:
• Az ISO italpor megfelel 3 órát nem meghaladó sportoláshoz. Egy adag, 30 g italport keverj el 500 ml vízben.
• Az ISO+ italpor 3 órás vagy azt meghaladó sportoláshoz ajánlott. Óránként 60 g szénhidrát fogyasztását javasoljuk. Oldj fel egy adag, 38 g italport 500 ml vízben, fogyassz mellé egy zselét vagy egy müzliszeletet.

A jövőbeni sporttáplálkozás útján: felelősségteljes, természetesebb és ízletes!

Az alapanyagmérnökünk szavai: «Az alapanyagok kiválasztásában figyelembe vettük a szabályozást. Olyan tanulmányokat veszünk alapul, amelyek az etikai, környezetvédelmi és egészségügyi szempontból vitatott adalékanyagokra mutatnak. Apránként egyszerüsítjük a folyamatot. Ideális esetben helyi alapanyagokból készült és a lehető legtermészetesebb termékeket szeretnénk gyártani. Az íze így falusiasabb lesz, de ez csak szokás kérdése!». Na, ez hogy hangzik?

Átlagos tápérték

Tápanyagtartalom: 100g | 34g (1 zacskó) Energiatartalom : 1652 kJ-395 kcal | 562 kJ-135 kcal. Zsírok: < 0,1 g | < 0,1 g, ebből telített zsírsav: < 0,1 g | < 0,1 g. Szénhidrátok: 97 g | 33 g, ebből cukor: 4,4 g | 1,5 g. Fehérje: < 0,1g | < 0,1g. Só: < 0,01 g | < 0,01 g. B1-vitamin: 0,49 mg (45%)* | 0,17 mg (15%)*. B3-vitamin: 7,06 mg (44%)* | 2,40 mg (15%)*. B6-vitamin: 0,62 mg (44%*) | 0,21 mg (15%*). C-vitamin: 70,6 mg (88%*) | 24,0 mg (30%*) * az irányadó napi beviteli érték százalékában PH:7.0 - 8.0

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Hűvös és száraz helyen tárolandó. Tartósítószer mentes: feloldás után még aznap ajánlott elfogyasztani.

Információ/koncepció/technológia

Az Aptonia maltodextrin italport dietetikus és több száz tesztelő hagyta jóvá.
Szakértőnk ajánlása A maltodextrint az Aptonia kutatólaboratóriuma fejlesztette ki 18 hónap alatt.
Több száz tesztelő kóstolta meg ezt az új citromízt a verseny előtt és nagyon ízlett nekik!

Vélemények

Munkatársaink véleménye