Ideális a váz és a két kerék rögzítésére.

Lopásgátló lánc 3, 1,5 m

A kerékpár lezárására 30 percnél hosszabb időtartamra városi használat során. Az edzett acélnak köszönhetően hatékony védelmet nyújt.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8249564
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Heveder Edzett acél láncszemek (30 HRC): magas keménységű.
Hatékonyan ellenáll a fűrésznek.
Textil burkolata pedig nem karcolja össze a kerékpárvázat.
ZÁR Lakat nélkül kapható, de kompatibilis az 500 kulcsos lakattal
A B’SECURE védjegy a teljes körű biztonság egyetlen védjegye. A B’SECURE az egyetlen olyan márka, melynek termékskálájában biztosan talál olyan lopásgátlót, mely megfelel az igényeinek. Ezért a független CNPP laboratóriummal közösen kidolgozott tesztsorozatunk során termékeinket a tényleges lopási technikák alkalmazásával ellenőriztük. Ezzel az egységes módszerrel minden zár összehasonlítható a lopásgátló tulajdonsága alapján, ami egy 0-tól 10-ig terjedő skála szerint értékelhető.
http://www.btwin.com/blog/fr/bsecure/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
B'SECURE MÁRKA: Az egyetlen olyan márka, melynek termékskálájában biztosan talál olyan lopásgátlót, mely megfelel az igényeinek. A független CNPP laboratóriummal közösen kidolgozott tesztsorozatunk során termékeinket egy szakértő csapat bevonásával és a tényleges lopási technikák alkalmazásával ellenőriztük. Továbbá termékeinkhez - melyeket a B'SECURE LABEL rendszerén keresztül teszteltünk - kialakítottunk egy 0/10-es osztályozási rendszert, melynek értékét a "lopásvédelem" pontban olvashatja.
Szakértőnk ajánlása Ügyfeleink véleményének maximális figyelembevételével fejlesztettük ki hatékony kerékpáros lopásgátlóinkat. A B'TWIN lopásgátlókat több hónapos használat során teszteltük igényes ügyfeleink közreműködésével. Minden nap, minden időben több ezer km-t tettek meg, hogy garantálni tudjuk a megfelelő minőséget. Mérnökeink olyan egyedi tesztelőgépeket fejlesztettek ki, melyekkel ellenőrizni, s így garantálni tudjuk az alkatrészek minőségét.
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE