OXELO
end-of-life
Ref. : 8494878

Longboard Drop 140, fehér

4.5/5
A logboardozás könnyű elsajátításához. „Csepp” formájú kialakítás a talajközeli deszkázáshoz. Csepp formájú Decathlon longboard kezdők számára. Műszaki jellemzők: süllyesztett lap alacsony súlyponttal a maximális stabilitáshoz.

Ez a termék nincs készleten

Műszaki információ

Mire való egy longboard?

A longboard a többi gördeszkához képest sokkal hosszabb. Sokkal merevebb kialakítású a lap, nagyobbak és puhábbak a kerekek a jó tapadáshoz és gyorsuláshoz. Ideális gördeszka a sebesség és a gördülés élményéhez.

DROP140 longboard lap

Méretek: 97 cm (38") x 23 cm (9"). Összetétel: 8 rétegű kínai juharfa lap. Forma: CSEPP (drop). A cseppforma révén nagyobb szögben kanyarodhatsz és jobban irányíthatod a gördeszkát. Flex: 2/5.

Kerekek és csapágyak

Méretek: 70 mm x 50 mm. Keménység: 78Aa. Összetétel: 100% PU. Széles, puha kerekek a maximális kényelemhez és tapadáshoz (slide-hoz nem alkalmas). Összetétel: acél. Gördülési index: ABEC 5.

Felfüggesztés (kerekek rögzítése)

Méretek: 180 mm. Összetétel: alumínium, "stone" felület. Gumi: 100% poliuretán. Gumi keménysége: 88A.

Mekkora a DROP140 longboard súlya?

3,4 kg.

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden deszkánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztek segítségével a gördeszkák, longboardok, stb. használatára vonatkozó európai szabványoknak megfelelően hagyjuk jóvá a termékeinket, továbbá kopásállósági teszteket is végzünk. A laboratóriumi tesztek kiegészítéseként terepen is vizsgáljuk a deszkákat. Bizonyos tesztek mérhetőek, más esetekben, a termék intenzív terhelését követően, a tesztelők véleményére hagyatkozunk. Az eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Deszka lap
100.00% Fa
Kerék
100.00% Poliuretán
Felfüggesztés
100.00% Alumínium 6061
Csapágy
100.00% Acél
Grip
100.00% Polivinilklorid (PVC) - ftalátmentes
Tárolás Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Korlátozott felhasználás: Slide-ra nem alkalmas, ne használd nedves környezetben.

Vélemények

Munkatársaink véleménye