Merevítőivel nagyon jó tartást biztosít.

LEA KENY bikinifelső

Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. Pánt nélküli bikinifelső rejtett merevítővel és oldalsó megerősítésekkel, hogy jól tartson és szép formát adjon. Szabadon hagyott hát, csatos rögzítéssel. A szövet nyakpánt levehető.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8331750
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Testalkat A levehető pántos bikinifelső merevítőivel a kisebb méretek mellett a nagyobb méretekhez is kitűnően idomul. Akik szabadon szeretnék hagyni vállaikat egy divatos bikinifelsőben, bátran megtehetik!
Rejtett merevítői és oldalsó megerősítései nagyon jó tartást biztosítanak. Enyhén redőzött nyakpántja kivehető, így a vállak teljesen szabaddá tehetők.
Merevítés A merevítők erősítések, melyek az optimális tartás érdekében körbeveszik a mellet. A merevítő formája miatt különböző fazonúak a bikinifelsők, dekoltázsuk jobban vagy kevésbé mély.
Oldalsó megerősítések Az oldalsó megerősítés biztosítja a betét tökéletes tartását, és a mell szép alakját.
Méretek szárazon és vizesen Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk tehát, hogy a megfelelő méretet válassza. Fontos, hogy a próbafülkében a fürdőruha megfelelően testéhez simuljon: éreznie kell a tartást! Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát is, többszöri mosást követően.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE