CARTOGRAPHIA
700
  • térképek Kerékpározás - Kerékpártúrák Magyarországon CARTOGRAPHIA - Kerékpár kiegészítők
Ref. : 8403875
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
térképek

Kerékpártúrák Magyarországon atlasz-útikalauz (1:250 000) CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
Az 1:250 000 méretarányú térképen a kerékpáros túraútvonalak behálózzák az egész ország területét. Magyarország részletes, színes, többnyelvű kerékpáros atlasza 100 túraleírással, amelyet jól használható háromnyelvű útikalauz a látnivalók ismertetésével és hasznos információk egészítenek ki.

Termékelőnyök

Sokoldalúság Magyarország részletes, színes, többnyelvű kerékpáros atlasza 100 túraajánlattal
Egyszerű használat A túraútvonalak az ország legszebb vidékein vezetnek keresztül.
Könnyű karbantartás Elvezetnek számtalan érdekes történelmi,régészeti, néprajzi nevezetességű helyre
Irányítás Természetvédelmi területre. A jól áttekinthető térképen könnyű tájékozódni.

Műszaki információ

Újdonság:

Az EuroVelo® útvonalak magyarországi szakaszának, valamint a szomszédos országokba átvezető nyomvonalaknak az ábrázolása.

A túrák:

többnyire kis forgalmú országúton, helyenként zöld táblácskákkal (az erdőben fára felfestéssel) jelzett ún. kerékpárbarát úton, néhol földúton haladnak. Speciális túrák vezetnek a folyó menti gátakon. A túrák útvonala változó terepen és utakon, gyakran természetvédelmi területen vagy tájvédelmi körzetben, ill. azok határán halad.

A Látnivalók c. fejezetben:

három nyelven, vázlatosan szerepelnek a városok, helységek legfontosabb látnivalói (műemlékek, múzeumok, régészeti, népművészeti emlékek, természeti szépségek, természetvédelmi területek), és néhány hasznos tudnivaló: információs irodák, szálláslehetőségek, kerékpárszervizek, kölcsönzők.
Ez a kerékpárosok számára ideális összeállítás jól használható út közben, de a túra tervezésekor is. A kiadványt illusztráló szép fotók pedig kedvet ébreszthetnek a túrázáshoz vagy az úti cél kiválasztásához.

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye