CARTOGRAPHIA
  • térképek Túrázás - Kéktúra II. turistakalauz CARTOGRAPHIA - Túra felszerelés
Ref. : 8375497
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
térképek

Kéktúra II. turistakalauz (Dunántúl, Nyugat-Magyarország) CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
Az Országos Kéktúra útvonalát részletesen bemutató turistakalauz II. kötete, Visegrádtól az Írott-kőig. Tájismertetőkkel, útleírással, a látnivalók bemutatásával, településismertetőkkel 60 térképszelvényen vezeti, kíséri végig a „másfélmillió lépésre” indulót Magyarországon.

Termékelőnyök

Sokoldalúság Terjedelem: 189 oldal. Formátum: spirálos atlasz.
Univerzális méretek TÖMEG
0.344 kg
MÉRETARÁNY
1:40000, 1:60 000
SZÉLESSÉG
15 cm
MAGASSÁG
21 cm.

Műszaki információ

A Kéktúra II. része tehát végigvezet:

a Pilis, Visegrádi-hegység, Budai-hegység, Gerecse, Vértes, Bakony, Balaton-felvidék, Keszthelyi-hegység, Kemeneshát, Vasi-Soproni-Völgység és végül a Kőszegi-hegység területén.

Cartographia térképek:

A Cartographia kiadásról-kiadásra naprakészen tartott hagyományos és közismert turistatérképei mellé 2000 óta elindult spirálos kivitelű, a térképszelvényeket az adott táj bemutatásával, településismertetőkkel, túraleírásokkal kiegészítő, s ezeket a fejezeteket százszámra fotókkal illusztráló turistakalauz sorozat hitünk szerint egyik fontos küldetése is a túrázás, eme bárki számára „hozzáférhető” egészségmegőrző, rekreációs, ismeretszerző szabadidős tevékenység.

Kéktúra kalauz II:

Ennek a sorozatnak az alapjain, küldetésének fényében készült el a kéktúra kalauz II. kötetének a Magyar Természetjáró Szövetség tájékoztatásainak köszönhetően a közelmúltbeli nyomvonal-változásokkal is aktualizált új kiadása, amelyet a sorozat esszenciájaként, legfrissebb turistatérkép- állományainkból, megújított tipográfiával állítottunk össze.

Előzmények:

A Dunántúlon átvándorló útvonal-ismertetés a 189 oldalas kötetben azonos igényességgel jelenik meg. A kéktúra történetét az I. kötet elején idézzük fel. Akiket a részletek, a „kulisszatitkok” is érdekelnek, azoknak itt, a II. kötet elején ajánlót közlünk Dr. Vízkelety László (1923–2007), a kéktúra „szellemi atyja” és Ispánovity Márton, a kéktúra alapító egyesületének, a Lokomotív TE ügyvezetőjének „Az Országos kéktúra és akik végigjárták 1952–2012” c. könyvéről.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye